hamilelik şüphesi...

kahvekokusu32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
513
230
133
kızlar size bi sorum olacak; biz 1,5 2 ay gibi bir süredir bebek istiyoruz. çalışmalara başladık ama üstünde de çok durmadık. yani hergün illa bebek olsun diye çabalamadık. bu ay çok umudum yok ama ben eylül 26 da adet gördüm. olmam gerekenden her ay 3-5 gün önce oluyorum bikaç aydır. ama ay olarak hiç şaşmaz. son 1 hafta 10 gündür benim yine göğsümde hassasiyet var karnımda şişlik ve iştahımda çok açık... şimdi bugün tekrar adet olduğumu gördüm. belim ağrıyor normal adet ağrısına benziyor. ama 10 gün oldu daha ikinci kez adet olmam çok normal değil. merak ettiğim bu şekilde hamilelik yaşayan var mı ? kist olabilir mi diyorum ama sanmıyorum öyle olsa şiddetli ağrılarım olması gerekir diye düşünüyorum. lütfen bilen, boyle sorun yaşayan varsa bilgilendirebilir mi beni...

Bana kalırsa bi dr a gözükmende fayda var.
Biz burda ne desek boş.

yeni adet gördüğüm için test yapmaya fırsatım olmamıstı. 10 gün önce adet gördüm bugün yeniden...
Bence doktora gözükün. Hamile olabilirsiniz.arkadaşımda böyleydi, bu kadar erken tekrar adet olmam dedi test yaptı pozitif çıktı . Ama o kanamaları devam etti.dr dinlenmesini söylemişti.

Kızlar Öncelikler Rabbim isteyen herkese o mutlulugu yasatsin.Benim adetlerim düzenli ve 28 günde bir adet oluyorum SAT 14 eylül yumurtlama 28 derken ben daha adetime dört gun varken iki defa kan testi yaptım ama negatiffff...:KK17::KK43: sizce acele mi ettim adet geçmeden yapmakla ne.olur yardım edin beynim yanacak artık okumaktan..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kızlar Öncelikler Rabbim isteyen herkese o mutlulugu yasatsin.Benim adetlerim düzenli ve 28 günde bir adet oluyorum SAT 14 eylül yumurtlama 28 derken ben daha adetime dört gun varken iki defa kan testi yaptım ama negatiffff...:KK17::KK43: sizce acele mi ettim adet geçmeden yapmakla ne.olur yardım edin beynim yanacak artık okumaktan..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
acele etmişsiniz bana sorarsanız çünkü adet gecikmesinden takiben 1 gün sonra olan sonuçlar çoğunlukla netice veriyor. Allah en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin.

acele etmişsiniz bana sorarsanız çünkü adet gecikmesinden takiben 1 gün sonra olan sonuçlar çoğunlukla netice veriyor. Allah en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin. Amin çok teşekkür ederim Olur belki dimi çünkü Allahtan ümit kesilmez lutfen bana dua eder misiniz bu bekleyiş çok zor...

kızlar size bi sorum olacak; biz 1,5 2 ay gibi bir süredir bebek istiyoruz. çalışmalara başladık ama üstünde de çok durmadık. yani hergün illa bebek olsun diye çabalamadık. bu ay çok umudum yok ama ben eylül 26 da adet gördüm. olmam gerekenden her ay 3-5 gün önce oluyorum bikaç aydır. ama ay olarak hiç şaşmaz. son 1 hafta 10 gündür benim yine göğsümde hassasiyet var karnımda şişlik ve iştahımda çok açık... şimdi bugün tekrar adet olduğumu gördüm. belim ağrıyor normal adet ağrısına benziyor. ama 10 gün oldu daha ikinci kez adet olmam çok normal değil. merak ettiğim bu şekilde hamilelik yaşayan var mı ? kist olabilir mi diyorum ama sanmıyorum öyle olsa şiddetli ağrılarım olması gerekir diye düşünüyorum. lütfen bilen, boyle sorun yaşayan varsa bilgilendirebilir mi beni...
kanaman cok mu oldu? yumurtla kanamasi diye bir konu okumustum belki oyledir.
sende bir arastir ama bi dr.a da gorun derim

kanaman cok mu oldu? yumurtla kanamasi diye bir konu okumustum belki oyledir.
sende bir arastir ama bi dr.a da gorun derim
daha yeni olduğum için öyle çok bir kanamam yok zaten önce kahvemsi leke gibi geldi sonrasında hastalandım. normalde de 2 gün kadar sürüyor çok fazla sürmüyor.

Ben de kist vardı ama büyüklüğü ve yeri önemli yaşadım biliyorum hamilelikte ve eğer kanama varsa hiç durma hemencecik doktora git o çatal iğrenç biliyorum ama dikkat etmen gerekli

Ben de kist vardı ama büyüklüğü ve yeri önemli yaşadım biliyorum hamilelikte ve eğer kanama varsa hiç durma hemencecik doktora git o çatal iğrenç biliyorum ama dikkat etmen gerekli
inanki onun korkusu beni mahvediyor.doğum yapalı 7 yıl olacak, 7 yıldır bir kez dahi muayeneye gidemedim.

o
offf seni cok iyi anliyorum benimde sat 17eylul yumurtlama 1ekim
simdi bekleki gelsin 15ekim :/ okumadigim konu kalmadi

Bu arada şimdi ayrıntılı okudum yazdıklarını aldığın herhangi bir ilaç varsa oda bunu yapabilir bazi ağrı kesicilerin bile erken kanama yaptığını biliyorum

Bu arada şimdi ayrıntılı okudum yazdıklarını aldığın herhangi bir ilaç varsa oda bunu yapabilir bazi ağrı kesicilerin bile erken kanama yaptığını biliyorum
evet ağrı kesici içmiştim bir kaçtane . biofenac die bi ilaçtı sanırım. daha öncede kullanmamıştım ama o mu yaptı acaba :/

Ayyy inan bugün karbonat bile denedim ben gibi kadın onu da yaptı 15 Ekim sana mutluluk getirsin dilerim haberdar et beni bende olayım hamile sende ol tüm isteyenler olsun Allahimmmmmmm

Bazı ağrı.kesicilerin kanama.kesme gibi özelliği olduğu gibi bazıları kanı sulandirdigi için erken regl olmasına sebep olabilir.. Kusura bakma heyecanima dalginligima ver sen hamis miydin...

Back
X