Hamilelik şüphesindeyim

cerennk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2022
4
-3
1
26
Merhaba hanımlar bir süredir hamilelik belirtilerim var mide ağrısı kasık ağrısı sırt ağrısı bazen ateş göğüste hassesiyet ve kahvrengiliğin yayılması gibi ama bir kaç kere test yaptım negatif çıktı adetim 3 gün gecikti ve sabah uyandığımda adet oldum normalde adetimi hiç hissetmem sancılarım olmaz ama ağrılarım çok sizce hamile olabilir miyim yardımcı olur musunuz

Geciktigi için ağrılı olmuş.

Önceden de gecikmelerim oldu ama hiç ağrılarım olmadı
Olmayacağı anlamına da gelmiyor ama bu değil mi?
Çok istiyorsunuz farkındayım ama lütfen kendinizi kandırmayı bırakın. Hamile değilsiniz. Meme başındaki koyu kısmın büyümesi gebeliğin ilk haftalarında olmaz, adet gecikmeden pek bir belirti de olmaz aslında. Siz şu an hamileyim de acaba düşük mü yapıyorum diye düşünüyorsunuz. Değil. Adet günlerinde yaşanan kanama, döllenme oluşmuşsa bile, düşük değildir. En fazla kimyasal gebeliktir. Onun da yaptığınız testlerde çıkması gerekirdi.
Yerleşme kanaması mı diye düşünüyorsanız da her kadında olmaz yerleşme kanaması, çok nadirdir, adet gibi olmaz, ağrılı hiç olmaz.

Merhaba kızlar perşembe gününden beri kahverengi akıntım var sadece lavaboya gittiğimde gördüğüm.Bugün reglimin 1. Günü ama hala adet kanaması göremiyorum.Karnımda ve kasığımda ara ara kasılmalar kramplar oluyor,sürekli uyumak istiyorum .Eşimle yumurtalara gününün en yüksek olduğu günde kondom ile ilişkiye girdik ama kondom içimde kaldı çıkartırken içime girip girmediğine emin değilim.Bugün erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı sizce neden böyle oluyor gebe olabilir miyim? Yardımcı olabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…