Selam arkadaşlar. 11 aylık evliyim. Evliliğim 3 ayına yakın bir gebeliğim oldu sağlıksız gebelik denildi ve evde parça düşürdüm ve öyle sonuçlandı. Evet yeni evliydim ama bi kere gebelik sevincini yaşayıp kötü sonuçlanması benim psikolojimi bozdu. Tekrar gebe kalmak istiyordum tabi acaba aynisi tekrar olur mu diye korkularım yoktuda değil. Bekarken de adetlerim aşırı sancılı geçerdi evlenincede. Devlet hastanesi ve özelede gittim bir sıkıntı yoktu. Rabbime şükür ki umudumu bitti biteceği dediğim ay hamile kaldim. Evdeki teste yüzümüz güldü. Sonrası acaba kese görünecek mi yada kalp atışı duyulacak mi stresi. Bi kere üzülünce insan sonrasıda geliyor. Şükür o süreçlerim de iyi geçti. Bayram zamanı kanamam oldu tabi ki ben ağlıyorum deli olacam neredeyse acile gittik. Ultrason da ve vajinal muayene edildim kese çevresinde kanama fln gözükmedi şükür. O sıra 6 haftalık hamileyim. O sıra acaba dusuk mu diye gidip kalp atışı o an duymustum. Ahhh o zamanki şükrüm tarif edilemez. Neyse kan ve idrar tahlili verdim idrarda kan görünüyor bu sebepten gelmiş olabilir dedi. Malum acilde kısa cvplar. Ağır kaldırma. İliski yasak. Yürüyüş yasak. Hiçbiri de yoktu zaten. Eve geldim bi yanım sevindi ama en iyisi özele gidip göstermek diye düşündüm. Ordada bir sıkıntı çıkmadı. Rahatladım