Hamilelik sürecim ve sonrası için

Lupetta

🍒🍒🍒
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
6.187
11.120
248
Evet arkadaşlar. Buranın gediklisi ben, sadece 2019 da diyetisyenle istediğim kiloya ulaşıp sonrasında hepsini fazlasıyla aldım. Ve ha bugün ha yarın derken veremeden hamile kaldım 🤦‍♀️

Şu an 4.5 aylık hamileyim ve 1 kilo alıp 74 oldum. Bundan sonrası için doktorum dikkat et dedi. İnşallah ne kadar alırsam alayım doğumdan sonra hepsi gidecek. Hem kızım sağlıkla gelsin de kilolar gider 🤗

Bundan sonra sağlıklı beslenerek ayda 1- 1.5 kilo almaya çalışacağım ama bakalım 🙈

Bu arada çatlak olmasın diye Lierac kullanıyorum. İşe yararsa onu ayrıca yazacağım. (Doğum sonrası not: çatladım 😂)

Doğum öncesi: 73 kg.
Doğuma girdiğim kilo yaklaşık: 92 kilo
Doğum sonrası bikaç gün içinde: 86 kg.
Güncel: 76.5 kg.
Hedef: 62 kg.

Son düzenleme:
35+4 'ten 90 kilo ile selamlaarr 🙋🏻‍♀️

Çok şükür bebeğim de ben de iyiyim. Yemeyi evet abartıyoruz bu süreçte ama artık biraz azaltarak sonrasına bi hazırlık süreci başlatıyorum. Sağlıklı olarak tabi ki.

Doktorum senin bu kadar kilo almana gerek yok, bebeğin her türlü alıcak kilo dedi. Ben de az az ve sağlıklı yicemm 😊

Bu arada kasıklarımdan çatlaklar başladı ve yukarı doğru sinsi sinsi tırmanıyo 1.5 aydır 🤤😂 ama henüz göbek deliğime ulaşmadı . Bakalım nasıl olucak. (Lierac düzenli kullandım ve kullanmaya devam ediyorum)

Merhaba günlüğümmm

Doğumumumdan 10 gün geçti. Tam 92 'yi görmesem de dayanmıştım 92'ye.

Bugün tartıldım 82.5 olmuşum. (Emzirdiğim için diyet yapımyorum)

Sağlıklı beslenerek devam edeceğim

Güncel: 82.5 kg

Bir de Lierac, Bio oil, Hindistan cevizi yağı kullanarak çatlakları en azla atlattım bu arada. Ablamlar da çok daha fazla var 🤷‍♀️
Göbek deliği hizamın altında sağ ve solda çatlak oluştu sadece. Buna da şükür 💜

Güncel: 79.3 kg.

Çok fazla diyet vs yapmıyorum zaten. Yapamıyorum. Biraz biraz egzersizlere, yürüyüşe başlayacağım 40' ımın çıkmasını bekliyorum🐣

Bu ara bebekle uğraşmaktan tartıya bile çıkamıyorum. Bazen günde 1 öğün yemek yiyebiliyorum...

40' ımız da çıktı yavaştan evde spora da başlayacağım artık

tebrik ederim kuzum bebişinle sağlıklı ömür geçir inşAllah. Kg almışsın ama çokta güzel veriyorsun maşAllah. Bende 72,5 ile hamileyim 5. haftamdayım. 79 dan gelmiştim buraya keşke biraz daha verseydim diye üzüldüm ama şimdi herseye değer diyorum. Umarım çok almam :D

tebrik ederim kuzum bebişinle sağlıklı ömür geçir inşAllah. Kg almışsın ama çokta güzel veriyorsun maşAllah. Bende 72,5 ile hamileyim 5. haftamdayım. 79 dan gelmiştim buraya keşke biraz daha verseydim diye üzüldüm ama şimdi herseye değer diyorum. Umarım çok almam :KK70:
Çokluk teşekkür ederim 🌹 sağlıkla kucağına al inşallah 🤗 sen ve bebeğin sağlıklı olduktan sonra çok da önemseme. İnan hiç doymak bilmediğin iştahlı zamanların çok olacak. Ama doğumdan sonra hemen geçiveriyo. Hiç takma 🌷

Back
X