Hamilelik sürecinde çok duygusal oldum..

vertigo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
471
7
96
Zonguldak
MERHABA ARKDAŞLAR bugünlerde pek iyi hissetmiyorum zorlu bir tüp bebek süreci sonunda hamile kaldım inanaın tüp bebek özel bölümünde yazareken bu bölüme geçebileceği m bile hayal gibiydi.ama dualarım kabul oldu ve sonunda oldu şu an 3,5 aylık hamileyim 7 yıllık evliyiym ve 10 yıldır da obsesif kompulsif tedavisi için ilaç alıyorum tabi şu anda ilaçları kesmiş durumdayım dünyalar iyisi bir eşim var üstüme titriyor en ufak bir iş bile yaptırmıyor bana şimdi diyeceksiniz sorun nerde sorun bende arkadaşlar son zamanlarda herşeye ağlıyorum iş yapamadığım için içim içimi yiyor evde durmak boğuyor beni ama dışarı da çokmak istemiyorum zorla okula gidiyorum en büyük mucizeyi yaşatırken RABBİM bana ben niye böyleyim nankörlük etmek istemiyorum çünkü o kadar çok dua ettimki bu günlere geleblimek için şimdi ne bu ???çok korkuyorum RABBİMİN gücüne gidicek ve başıma bir bela gelecek diye sadece dua ediyorum şu durumdan kurtulmak için şu şımarıklığın bir an önce bitmesi için !!!!!!!!

canım rahat l vede salavat cek
olur arada bır böle vesveseler
bnde suan tup bebek sureceındeyım
bazen cok umutlu oluorum
bazen amann olmayack kesın dıorum
rabbım feraha cıkarsın senı benı vede herkesı
ayrıca banada duanı eksık etme

vertigo canım hepimiz bazen böyle duygular yaşıyoruz canım
bak benimde tüp bbek biliyorsun.bende 8 yıllık evliyim canım.
ne kadar zor aşamalardan geçtik.allahım herkeze kolaylık ve sabır versin çok zor.
bende çok tedirginim kötü bişey olurmu naparım ben.yorulduğum zaman korkuyorum.doktora gidiorum okadar çok gitmişimki düşün artık.
bu süreç gececek inşallah sağ sağlim kucağımıza alalım ondan sonra uykusuz gecelermiş yorgunlukmuş hiç gık demem herhalde.
allaha dua edelim
bu arada kısmetse kzıım olacak.:emir_bebek::nazar:
öpüyorum canım dikkat et kendine

canım rahat l vede salavat cek
olur arada bır böle vesveseler
bnde suan tup bebek sureceındeyım
bazen cok umutlu oluorum
bazen amann olmayack kesın dıorum
rabbım feraha cıkarsın senı benı vede herkesı
ayrıca banada duanı eksık etme
canım ALLAH yardımcı olsun nolur bu süreçte olumsuz düşünme ne düşünürsen o geliyor başına dualarım sizinle umarım biran önce güzel haberlerini duyarız

vertigo canım hepimiz bazen böyle duygular yaşıyoruz canım
bak benimde tüp bbek biliyorsun.bende 8 yıllık evliyim canım.
ne kadar zor aşamalardan geçtik.allahım herkeze kolaylık ve sabır versin çok zor.
bende çok tedirginim kötü bişey olurmu naparım ben.yorulduğum zaman korkuyorum.doktora gidiorum okadar çok gitmişimki düşün artık.
bu süreç gececek inşallah sağ sağlim kucağımıza alalım ondan sonra uykusuz gecelermiş yorgunlukmuş hiç gık demem herhalde.
allaha dua edelim
bu arada kısmetse kzıım olacak.:emir_bebek::nazar:
öpüyorum canım dikkat et kendine
seninle çok benzeşiyorz canım bizim cinsiyetimiz daha belli değil yeterki sağlıklı olsun nolur bana da dua edin de şu süreci rahat atlalatayım tekrar rahatsızlanmaktan çok korkuyorum ilaç felan da içiemem ilk aylar gayet iyiydim son zamanlarda başladı bu depresif rh hali ALLAH yardımcımız olsun

Bunlar senin suçun değilki ama.Hmilesin,hashas dönemdesin ve hastalığının sonucu:).Dr unla konuşsana bunları.

bunlara cok yakın duygular yaşadım bende ve hala kurtulmuş değilim... hala herşeye aglıyorum.. ama ben hamilelğin ilk üc aylık sürecinde normal dedim bunlar baktım 4. ayda dahada beter olmuştum.. birkaç seans terapi aldım..yalnız iki seans sonra eşimle 3 seans gittik ben cok faydasını gördüm.. devlet hastanelerinde varmı böyle bir servis bilmiyorum ama maddi acıdan uygunsanız tavsiye ederim..

bir an önce rahatayıp hamileliğin tadını cıkarman dileklerimle...

Hamileliğin için önce tebrik ederim inşallah bebeğini hayırlısı ile kucağına alırsın, insan hamileyken daha hassas ve depresif oluyor ayrıca rahatsızlığında var, bence dr.unla görüş ilaç kullanmazsan bile terapi alabilirsin aynı hastalık eşimde de var ve oda bu aralar oldukça depresif, herşeye tepkili, galiba mevsim değişikliği tetikliyor. Allah yardımcın olsun canım en azından şükür et iyi bir eşin varmış.

canlarım çok teşekkürler .benim rahatsızlığımda terapi pek işe yaramıyor 10 yıldır ilaç ALDIĞIM İÇİN sanırım bünyem terapiye felan ceva vermiyor.bir de çok küçük bir ilçede yaşıyoruz hastane bayağı uzak insanın elinde DEĞİL çok kızıyorum kendime dersin ne diye o kadar uğrŞTIM İSTEDİM BEBEĞİM OLDU ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ BÖYLE HİSSETMEK nankörlük gibi geliyor

cnm seni çok iyi anlıyorum.. ama senin yaşadığın duyguları yaşamamaya çalıştım..bazen umutsuzluk oldu içimde ama asla pes etmedim...şuan 19 haftalık hamişim..5 haftalık hamilelikten bu yana hep yattım..son 4 hafta önce oturmama izin verildi.. hiç bi riskim yoktu kanamam yoktu ama 1 düşüğüm olduğu için doktor bırakmadı beni.. tek kalmamaya dikkat ettim..ve bu forumla bi dünya kurdum kendime.. iş yapmadım dertte yapmadım çünkü benim için hayırlı bişey değil.... tek lavabo ihtiyacı veriliyordu bana.. darlandığım anda bebeğimi düşündüm.. ben hamilelik öncesi inanılmaz sinirli ve fevri biriydim.. ama şuanda pamuk gibiyim çünkü bebeğim herşeyi hissediyo die çok değiştirdim kendimi..CNM SENDE BEBİŞİNİ DÜŞÜN AZ KALMIŞ ALLAHIN İZNİYLE GEÇİÇİ Bİ DURUM BUNLAR SİZ YETERKİ İYİ OLUN.... VE VİCDAN AZABI ÇEKME GELİYO HEPİMİZE ARADA KOLAYMI CNM HORMONLARDA ŞUÇ BİZDE DEĞİL...:29:

cnm seni çok iyi anlıyorum.. Ama senin yaşadığın duyguları yaşamamaya çalıştım..bazen umutsuzluk oldu içimde ama asla pes etmedim...şuan 19 haftalık hamişim..5 haftalık hamilelikten bu yana hep yattım..son 4 hafta önce oturmama izin verildi.. Hiç bi riskim yoktu kanamam yoktu ama 1 düşüğüm olduğu için doktor bırakmadı beni.. Tek kalmamaya dikkat ettim..ve bu forumla bi dünya kurdum kendime.. Iş yapmadım dertte yapmadım çünkü benim için hayırlı bişey değil.... Tek lavabo ihtiyacı veriliyordu bana.. Darlandığım anda bebeğimi düşündüm.. Ben hamilelik öncesi inanılmaz sinirli ve fevri biriydim.. Ama şuanda pamuk gibiyim çünkü bebeğim herşeyi hissediyo die çok değiştirdim kendimi..cnm sende bebişini düşün az kalmış allahın izniyle geçiçi bi durum bunlar siz yeterki iyi olun.... Ve vicdan azabı çekme geliyo hepimize arada kolaymı cnm hormonlarda şuç bizde değil...:29:

çok teşekkür ederim canım ara ara olmasına razıyım ben yeterki eski rahatsızlığım ortaya çıkmasın çünkü ilaca bağımlı oluyorum o zaman elimden sadece dua etmek geliyor rabbim hepimizin bebeğini korusun ve bize bağışlasın

arkadaşlar ben de 16 haftalığım. 2 gun gece gunduz ağlar mı insan yaa! Fren sistemi çalışmıyor vücudun..inanmıyorum bu duygusallığıma..

durup durup ağlama krizleri sinirlenme bende de oluyor:) hatta bazen neden ağladığımı bilmiyorum. kusuyorum bebeğime iyi bakamıyorum diy ağlıyorum geçen gün yemek yapamadım kocama iyi bakamıyorum diye ağladım bugunlerde bakımsızım diye ağlayasım geliyo :)
yani normalde gülüp geçeceğim herseye ağlayasım var :)

durup durup ağlama krizleri sinirlenme bende de oluyor:) hatta bazen neden ağladığımı bilmiyorum. kusuyorum bebeğime iyi bakamıyorum diy ağlıyorum geçen gün yemek yapamadım kocama iyi bakamıyorum diye ağladım bugunlerde bakımsızım diye ağlayasım geliyo :)
yani normalde gülüp geçeceğim herseye ağlayasım var :)

yazına hem güldüm hemde bende aynı şeyi yaşıyorum die kendimi normal hissettim bende geçen eşim trafikte birine kızdı diye ağladım bayağı abartmışım ağlamayıki eşim de şaşırdı ah bu hormonlar

yazına hem güldüm hemde bende aynı şeyi yaşıyorum die kendimi normal hissettim bende geçen eşim trafikte birine kızdı diye ağladım bayağı abartmışım ağlamayıki eşim de şaşırdı ah bu hormonlar

:) evet komik düşününce ama yaşıyoruz bunları yapacak bişey yok :) ben öyle olunca eşim alıştı geliyor yanıma yanındamı kalayım gideyim mi diye sorup gelip sarılıyor ben yatışana kadar bebişimizi okşuyor:)
sonra bende hiçbnişey olmamış gibi devam ediyorum :)

ben de dışarda gezerken bi küçük çocuk ağlıyor diye ağladım.bi de kuzenimin güğünü olur da göremezsem diye ağladım.halbuki çocuğun öyle bir niyeti yok:))

Back
X