canım ALLAH yardımcı olsun nolur bu süreçte olumsuz düşünme ne düşünürsen o geliyor başına dualarım sizinle umarım biran önce güzel haberlerini duyarızcanım rahat l vede salavat cek
olur arada bır böle vesveseler
bnde suan tup bebek sureceındeyım
bazen cok umutlu oluorum
bazen amann olmayack kesın dıorum
rabbım feraha cıkarsın senı benı vede herkesı
ayrıca banada duanı eksık etme
seninle çok benzeşiyorz canım bizim cinsiyetimiz daha belli değil yeterki sağlıklı olsun nolur bana da dua edin de şu süreci rahat atlalatayım tekrar rahatsızlanmaktan çok korkuyorum ilaç felan da içiemem ilk aylar gayet iyiydim son zamanlarda başladı bu depresif rh hali ALLAH yardımcımız olsunvertigo canım hepimiz bazen böyle duygular yaşıyoruz canım
bak benimde tüp bbek biliyorsun.bende 8 yıllık evliyim canım.
ne kadar zor aşamalardan geçtik.allahım herkeze kolaylık ve sabır versin çok zor.
bende çok tedirginim kötü bişey olurmu naparım ben.yorulduğum zaman korkuyorum.doktora gidiorum okadar çok gitmişimki düşün artık.
bu süreç gececek inşallah sağ sağlim kucağımıza alalım ondan sonra uykusuz gecelermiş yorgunlukmuş hiç gık demem herhalde.
allaha dua edelim
bu arada kısmetse kzıım olacak.
öpüyorum canım dikkat et kendine
cnm seni çok iyi anlıyorum.. Ama senin yaşadığın duyguları yaşamamaya çalıştım..bazen umutsuzluk oldu içimde ama asla pes etmedim...şuan 19 haftalık hamişim..5 haftalık hamilelikten bu yana hep yattım..son 4 hafta önce oturmama izin verildi.. Hiç bi riskim yoktu kanamam yoktu ama 1 düşüğüm olduğu için doktor bırakmadı beni.. Tek kalmamaya dikkat ettim..ve bu forumla bi dünya kurdum kendime.. Iş yapmadım dertte yapmadım çünkü benim için hayırlı bişey değil.... Tek lavabo ihtiyacı veriliyordu bana.. Darlandığım anda bebeğimi düşündüm.. Ben hamilelik öncesi inanılmaz sinirli ve fevri biriydim.. Ama şuanda pamuk gibiyim çünkü bebeğim herşeyi hissediyo die çok değiştirdim kendimi..cnm sende bebişini düşün az kalmış allahın izniyle geçiçi bi durum bunlar siz yeterki iyi olun.... Ve vicdan azabı çekme geliyo hepimize arada kolaymı cnm hormonlarda şuç bizde değil...
durup durup ağlama krizleri sinirlenme bende de oluyor:) hatta bazen neden ağladığımı bilmiyorum. kusuyorum bebeğime iyi bakamıyorum diy ağlıyorum geçen gün yemek yapamadım kocama iyi bakamıyorum diye ağladım bugunlerde bakımsızım diye ağlayasım geliyo :)
yani normalde gülüp geçeceğim herseye ağlayasım var :)
yazına hem güldüm hemde bende aynı şeyi yaşıyorum die kendimi normal hissettim bende geçen eşim trafikte birine kızdı diye ağladım bayağı abartmışım ağlamayıki eşim de şaşırdı ah bu hormonlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?