Hamilelik sürecinde su içememek

Hamilelik sürecinde yarım bardaktan fazla SU 💧 içemiyorum. Su içince midem bulanıyor. 🥹Bu konuya çözüm bulmak için ne yapabilirim?
Merhaba bende içemiyordum şuan biraz daha iyiyim ama susuzluktan vajinal enfeksiyon oluyor bilginiz olsun. Doktorum bana herhangi sıvı alımını önerdi sudan mideniz bulanıyorsa suyun içine tadı hoşunuza giden herhangi bir meyve limon veya zencefil koyup içebilirsiniz aynı şekilde soda içebilirsiniz veya eğer içebiliyorsanız ayran içebilirsiniz yeterki su katkılı olsun sıvı alın evde yapabileceğiniz komposto ve meyve suyu türlerinide içebilirsiniz ama doğal olması şartıyla paketli gıdaları çok tüketmemeye çalışın. Umarım faydam dokunur sizi çok iyi anlıyorum aynı şeyi yaşadım çünkü🌸

İlk haftalarda normal, suyu limonla tarçınla sevdiğin birşeyle karıştır, bikac haftaya rahatlarsın zaten merak etme 😊

Hamilelik sürecinde yarım bardaktan fazla SU 💧 içemiyorum. Su içince midem bulanıyor. 🥹Bu konuya çözüm bulmak için ne yapabilirim?
Eğer içinse kusmayacaksanız kendinizi zorlayın yudum yudum için yanınıza bir şişe alın. Zaten 3 aydan sonra geçiyor o yoğun bulantı kalmıyor rahatlarsınız siz de inşallah.

Ben suyun içine soda dökünce balonları iyi hissettiriyor öyle içiyorum gülmeyin napam 🤣🤣🤣

Daha gebeliğin çok başındasın evet keşke içsen ama bu dönemdeki bulantıları suyun bile kokmasını midenin bulanmasını çok iyi bilirim o nedenle tedirgin olma ilerleyen dönemlerde daha çok dikkat et🌸

Back
X