Hamilelik sürecini diyetisyen ile sürdürenler

ygmrvl

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2020
11
1
16
32
Arkadaşlar merhaba. Ben 75 kilo civarı bir kiloya sahibim. Hamilelik düşünüyorum ama bir hastalığımdan dolayı fazla kilo almamam gerekiyor. Bu süreci diyetisyen ile tamamlayan var mı? Kaç kilo aldınız nasıl geçti?

Ben bu hamileliğimde diyetisyen ile sureci yurutmeyi planliyorum. Onceki hamileligimde 75 ile hamile kaldım. 77.6 ile bitirdim. Doguma yakin diyetisyene gitmiştim..

Arkadaşlar merhaba. Ben 75 kilo civarı bir kiloya sahibim. Hamilelik düşünüyorum ama bir hastalığımdan dolayı fazla kilo almamam gerekiyor. Bu süreci diyetisyen ile tamamlayan var mı? Kaç kilo aldınız nasıl geçti?
Hamile kalmadan once kiloluydum 92 kiloydum. 5. Haftada hamile oldugumu ogrendim 25. Haftadayım diyetisyenle 2 kilo aldim 94 kiloyum suan ki daha önce insulin direnci seker yuksek çıktıydı simdi hicbisi cikmadi seker yuklemesi dahi yapilmicak

Hamile kalmadan once kiloluydum 92 kiloydum. 5. Haftada hamile oldugumu ogrendim 25. Haftadayım diyetisyenle 2 kilo aldim 94 kiloyum suan ki daha önce insulin direnci seker yuksek çıktıydı simdi hicbisi cikmadi seker yuklemesi dahi yapilmicak
Çok güzel. Bazıları diyor ya 20-30 kilo aldım bunlar beni korkutuyor :(

Ne güzel hiç kilo almamışsınız. Nasıl beslendiniz?
Ben aslında bulantılardan ötürü pek birşey yiyemedim. Sadece birazcık makarna pilav yiyebiliyordum. 25. Haftada sekerim cıkınca diyetisyene gittim. Sağlıklı bir liste çıkardı. Tabi doğuma kadar bulantım hiç bitmedi. Zorla listeye uymaya çalıştım. (Yumuta, et, salata, yogut/süt ağırlıklıydı listem)

Çok güzel. Bazıları diyor ya 20-30 kilo aldım bunlar beni korkutuyor :(
Düzenli dengeli beslenince alinmiyor abyr cubur cok yemiyorum. Tatli manyagiydim ama tiksindim. Arkadaşlarım da 20 30 kilo almisti ama gece uykudan kalkip yemrk yiyodum diyo bende o olmadi bide cok cok su içtim gece bile

Back
X