Hamilelik takibinizi yapan doktordan memnun musunuz?

mandarin123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
55
41
3
43
Şimdiye kadar doktorumdan memnundum. Tıbbi olarak baya ilgiliydi. Kanamam olduğunda sıkı bir şekilde takip etti vs. Ama son randevumda sinir oldum. Kalp atışını duyduk çok şükür son randevuda. Ultrasonda gösterdi, dinletti, buraya kadar bir sorun yok. Muayeneden sonra 1-2 soru sordum. Resmen dışarıda çok insan var diye sepetlemeye çalıştı beni. Yurtdışındayım ve yeni taşındık buraya. O yüzden ha diyince doktor değiştiremiyorum. Acaba ben mi abartıyorum? Sizin doktor kontrolleriniz ne kadar sürüyor, neler anlatıyor, ne kadar ilgileniyor, memnun musunuz?

Hasta tarafından baktığınızda haklı buluyorsunuz o tarafı ama doktor olarak baktığınızda da resmen acıyorsunuz onlara... Ben de hastanede çalışıyorum ekimden beri, cidden o kadar zor şartlar altında çalışılıyor ki insan bazen keşke hasta gelmese diye dua ediyor. O gün doktorun da hastası çoksa, fark etmeden de olsa öyle davranmış olabilir. Bence o kadar önemsemeyin, ilerleyen kontrollerde nasıl olduğunu bi gözlemleyin.

Hasta tarafından baktığınızda haklı buluyorsunuz o tarafı ama doktor olarak baktığınızda da resmen acıyorsunuz onlara... Ben de hastanede çalışıyorum ekimden beri, cidden o kadar zor şartlar altında çalışılıyor ki insan bazen keşke hasta gelmese diye dua ediyor. O gün doktorun da hastası çoksa, fark etmeden de olsa öyle davranmış olabilir. Bence o kadar önemsemeyin, ilerleyen kontrollerde nasıl olduğunu bi gözlemleyin.

Evet ben de ilk kez böyle bir şey oldu diye bir şey demedim ama şimdi de böyle aceleci devam ederse, bir şeyleri gözden kaçırırsa diye korktum açıkçası. Bekleyip göreceğiz sanırım, böyle devam ederse mecburen yeni doktor arayacağım.

Back
X