Hamilelik te sorunlar

yenievli01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2018
52
19
88
27
arkadaşlar herkese öncelikle merhaba.Nereydese 9 haftalık gebeyim.Bebeğimin kalp atışlarını hala göremedik.Doktor bebek daha küçük dedi ve Cuma ya randevu verdi.Çok yoğun yaşadığım mide bulantısını 2 gündür hiçbir şekilde yaşamıyorum.Benim gibi olupta bebeğinin kalp atışlarını duyan var mı?Şuan çok endişeliyim.Karnıma ara ara giren batmalarım var.Sizce endişelenmeli miyim? :(

arkadaşlar herkese öncelikle merhaba.Nereydese 9 haftalık gebeyim.Bebeğimin kalp atışlarını hala göremedik.Doktor bebek daha küçük dedi ve Cuma ya randevu verdi.Çok yoğun yaşadığım mide bulantısını 2 gündür hiçbir şekilde yaşamıyorum.Benim gibi olupta bebeğinin kalp atışlarını duyan var mı?Şuan çok endişeliyim.Karnıma ara ara giren batmalarım var.Sizce endişelenmeli miyim? :KK43:
Cuma günü doktorunuzdan gelince burayada yazin lütfen ama belki psikolojik stres bulanti beklediniz icin bulantiyimi engelliyor

Cuma günü doktorunuzdan gelince burayada yazin lütfen ama belki psikolojik stres bulanti beklediniz icin bulantiyimi engelliyor
Ya bilmiyorum hafta içi ufak bi kanamam oldu o gün iğne ile düşük olmasın diye destekledi doktorum.O günden sonra hiçbir belirti yaşamıyorum.Ne bulantı ne bi his

Birsey olmaz allahin izniyle banada ic kanaman var dedi düşük yapma ihtimalin cok yüksek dedi kanaman baslayinca hemen gel dedi nasil agladim anlatamam eve geldim bulantidan eser kalmadi dedim kesin bebegimin kalp atisi olusmayacak kendimi cok baglamama calistim bu gebelige hatta 4 gun hic bulantim olmadi yani sonra bugün bulanti hissinden hic kurtulamadim hatta yedigimi cikardim anladimki bu is bazen cok yogun oluyor bazen hic olmuyor bazen hafif duzeyde oluyor ama ben bulanti ile bebegimin saglik durumunu takip etmek istedigim icin bulantim kesilmisti 4 gün

Ya kıyamam sana canım.İnan aynı şeyleri yaşıyoruz resmen.Benimde ilk öğrendiğim günden beri düşük tehlikem devam ediyor.Evde sürekli uzanıyorum.Geceleri fitil kullanıyorum.Geçen hafta bebeğimizin kalp atışını duymak için gittim bebek daha küçük dedi.Bu haftayı iple çekiyorum.İnsan o sesi duymayınca rahat edemiyor bi türlü ya.İnşallah sağ Salim bebeklerimizi kucağımıza alırız

Canım doktora gittim,çok şükür kalp atışlarını duydum ❤️ Bulantıyla kalp atışını biribirine bağlama dedi.2-3 gün hiç olmaz sonra olur dedi.Kimi anne 9 ay boyunca hiç bulantı yaşamazken kimisi Yaşar dedi

Canım doktora gittim,çok şükür kalp atışlarını duydum ❤️ Bulantıyla kalp atışını biribirine bağlama dedi.2-3 gün hiç olmaz sonra olur dedi.Kimi anne 9 ay boyunca hiç bulantı yaşamazken kimisi Yaşar dedi
Ne mutlu size gözünüz aydın progestani biraktirdimi doktorunuz düşük riskiniz bitmistir insallah

Ya kıyamam sana canım.İnan aynı şeyleri yaşıyoruz resmen.Benimde ilk öğrendiğim günden beri düşük tehlikem devam ediyor.Evde sürekli uzanıyorum.Geceleri fitil kullanıyorum.Geçen hafta bebeğimizin kalp atışını duymak için gittim bebek daha küçük dedi.Bu haftayı iple çekiyorum.İnsan o sesi duymayınca rahat edemiyor bi türlü ya.İnşallah sağ Salim bebeklerimizi kucağımıza alırız
Peki siz kacinci haftada duydunuz? Ben 6da keseyi gordum 7de kalp atisini duyduk etrafini saran kana ragmen minicik kalbi direniyordu

Back
X