Hamilelik Test Hikayeleri

İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum

İnsallah canim hepimizin yakin tarihleri bakalim

Benim ilk gebeliğimde korunmayı bıraktıktan sonra 3 ayda hamile kalmıştım adetim 1 gün geçince test aldım anında pozitif çıktı hemen hastaneye gittim kan verdim ultrasonla bakıldı kese vardı betamda 8000 çıkmıştı 1 hafta sonra kalp atışını duymuştum
şuan 2. Hamileyim ve plansız bir şekilde oldu
Adetim 3 gün geçtikten sonra test yaptım ve anında pozitif çıktı yine ertesi gün sağlık ocağında kan verdim ama plansız olduğu için kimyasal olabilir mi diye düşünüyordum o sonucumda 1500 çıktı ertesi gün doktora gittim küçük kese vardı tekrar kontrole gidicem

1 kimyasal geçirmiştim ondan sonraki ay hamile kalmıştım birde stres olmaığım ay kalmıştım

Paylaşımınız için teşekkür ederim. Sizin belirtileriniz var mıydı peki?

Belirtilerin var mıydı canım hayırlı olsun bebeklerin
İlk bebişim kızdı ve kız bebekleri anneleri çirkinleştirir halsiz bırakır derlerdi hep halsizdim ilk aylar uyku halim arttmıştı baya su içmeye üşenirdim
Şuan daha yeni ama yine uykum geliyor sürekli uyumak istiyorum kızım uyurken beraber uyuyoruz gündüz

Yaa ne güzel yerim sizi ben sağlıcakla gelsin minik kuşumuz

Uyku konusunu bende hatırlıyorum, sadece uyumak istiyordum ilk hamileliğimde son bir hafta kala özellikle. Üç dört gün kala yerimden kalkamıyordum da benim çok erken belirti vermişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…