- 26 Ağustos 2025
- 25
- 5
- 1
- 24
Kucağınıza almak da nasip olsun <3 Tebrik ederim... Hikayenizden de bahsedin bu başlıkta. Ne kadardır deniyorsunuz, ilk hamilelik mi, nasıl geçiyor süreç :) bir de, bu test yanılmaz dediğini söylediniz eczacınızın, hangi test bu?
biz 5 aydır deniyorduk geçen ay folik asite başladım sınırda çıktığı için ilk hamileliğim olacak ayrıca test softec erken gebelik testi sürekli uyku hali ve yorgunluk devam ediyor 2-3 günde bir bulantı oluyor her gün tutmuyor yani Allah’a şükür ve kadık ağrıları çok fazla özellikle sağ taraftakiKucağınıza almak da nasip olsun <3 Tebrik ederim... Hikayenizden de bahsedin bu başlıkta. Ne kadardır deniyorsunuz, ilk hamilelik mi, nasıl geçiyor süreç :) bir de, bu test yanılmaz dediğini söylediniz eczacınızın, hangi test bu?
Eğer ilk dakikalarda çıktıysa gün aşırı yapmanı tavsiye ederim test olarak ta softec gerçekten iyi bir marka eğer gün aşırı yaptığında çizgide a da olsa koyulaşma varsa mutlaka kan testi ver şimdiden hayırlı olsun bence var gibi duruyor 2 test yanılması da denk gelmez her halde senin erken gebelik testim gibiydi benimkide gittim 3 haftalık dediHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah:) testin markası neydi acaba? Benden bu ay şüphelendim yarın adet olmam gerekiyor. Ama gecikmeyi bekleyemedim test için. Artımet aldım. Sabah kaset testini az önce de dayanamayıp erken gebelik testini yaptım. Silik çizgi görüyorum ama umarım yalancı pozitif vermemiştir… Siz de bakar mısınız?
Belirtilerin net ise eğer regl gününü bekle. Ben reglden 2 gün önce yaptım negatifti. Bugün regl günüm biraz belirginleşmişti. Tabi daha emin degilim bazen yalancı pozitif de olabiliyor. Kan vereceğim. Siz en iyisi regl gününü bekleyin. Belirtileriniz bende de vardı. Bir de testleri böyle kırmayın aynı hatayı ben de yaptım sonuç penceresinde ne çıkarsa o.Bilemedim bende. Genelde bu şekilde atıyorlar kzılar testlerini bende bi deneyim dedim. Sen testini ne zaman yaptın? bu şekilde bilen birileri yazar umarım
Ya böyle hikayeleri okudukça, gerçekten içimi huzur kaplıyor. Tam olmaz demişken olması :)) Ne güzel hikaye. teşekkür ederim paylaştığınız için. Umarım tüm güzel anlarınızda en az bunun kadar mucizevi olur. Sağlıcakla kucağınıza alın.Herkese merhaba ben de hikayemi yazmak istiyorum birazcık uzun olabilir ama en azından şüphesi olanlara bu süreçte adet dönemi daha gelmeden belirtilerimmi ve yaşadıklarımı anlatmak istiyorum. Ben polikistik Overlıyım aynı zamanda kan pıhtılaşması var. Geçen ay doktora gittim iki tane kistim olduğunu söyledi o yüzden bana cyclo gibi bir ilaç verdi kimi yerlerdi doğum kontrol hapı olarak kimi yerlerde alakası yok doğum kontrol hapı değil ama gebelik oluşumunu engelliyor gibi şeyler okudum o yüzden ben bu aydan tamamen umudumu kestim sadece ilacimi içiyordum aynı zamanda dediğim gibi kan pıhtılaşması olduğu için kor aspirin ve folik asitte kullandım. Bu arada görümcemin nişanı var birkaç kilo fazlan vardı onun için sabahları kendimce spor yapıyordum basit hareketler evde yapılan hareketler diyebilirim aynı zamanda yememe içmeme dikkat ettim kendimi beyaz ekmekten kestim tamamen 2.03 gün gibi bir süreçte sıkı diyette girdim amacım kilo vermekti asla gebe kalmak değildi dediğim gibi bu aydan zaten umudumu kesmiştim. Yumurtlama günü benim genellikle bir ya da iki gün en fazla yumurta akı gibi akıntım olurdu. Sanırım spor yaptığım için bu süreç uzadı yani o akıntı bayağı 3 4 gün gibi sürdü. Yumurtlama günlerinde ovülasyon testi yaptım diğer aylarda olduğu gibi ovülasyon çizgi yani ikinci çizgi ilki kadar hiçbir zaman koyu olmadı ikinci umudum da burada kesilmişti zaten. Beraberlik oldu ama dediğim gibi ikinci çizgi koyulu çok koyu olmadığı için herhangi bir gün olarak bakmadan sadece değerlendirdim ikinci çizginin koyuluğu iyice azaldığını değerlendiririm dedim o gün de olmadı eşimle tartıştım üçüncüye umudum burada gitti yani dediğim gibi özellikle belirtiyorum hiçbir umudum yoktu kullandığım ilaç ovülasyon çizgisinin netliği tam gününde beraberlik olmaması artık kendimi bir sonraki aylara hazırlamıştım aşılamaya başlayacaktık. Dün sabah aklıma geldi ovülasyon testi deneyeyim dedim normalde adetime yakın Ovülasyonun ikinci çizgisi hafif koyu olurdu yani yok denilecek kadar olurdu ama dün sabah yaptığım testi o koyuluğu görünce içime bir şüphe düştü erken gebelik testi vardı pro doktorun ikinci çizgi 5 dakika içinde çıktı aslında yine umudum yoktu ertesi gün yani bu sabah aynı testten tekrar yaptım ikinci çizgi tekrardan çıktı 2 saat sonra başka bir markanın erken gebelik testini yaptım o da ikinci çizgi silik çıktı ovülasyon testini tekrarladım düne göre daha koyu oldu çizgi sonra hastaneye gidip kan verdim sonucum 29 bu iki gün içinde yaşadığım şey aslında inşallah ben de diğer insanlar gibi sağlıkla sıhhatle kucağıma alırım isteyen herkese de Rabbim nasip etsin iğnelere başlamam gerekiyor lütfen bunu okuyan herkes bana dua etsin ben de sizin için dua ediyor olacağım
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahYa böyle hikayeleri okudukça, gerçekten içimi huzur kaplıyor. Tam olmaz demişken olması :)) Ne güzel hikaye. teşekkür ederim paylaştığınız için. Umarım tüm güzel anlarınızda en az bunun kadar mucizevi olur. Sağlıcakla kucağınıza alın.
Birliktelikten kaç gün sonra test yaptınız?Herkese merhaba ben de hikayemi yazmak istiyorum birazcık uzun olabilir ama en azından şüphesi olanlara bu süreçte adet dönemi daha gelmeden belirtilerimmi ve yaşadıklarımı anlatmak istiyorum. Ben polikistik Overlıyım aynı zamanda kan pıhtılaşması var. Geçen ay doktora gittim iki tane kistim olduğunu söyledi o yüzden bana cyclo gibi bir ilaç verdi kimi yerlerdi doğum kontrol hapı olarak kimi yerlerde alakası yok doğum kontrol hapı değil ama gebelik oluşumunu engelliyor gibi şeyler okudum o yüzden ben bu aydan tamamen umudumu kestim sadece ilacimi içiyordum aynı zamanda dediğim gibi kan pıhtılaşması olduğu için kor aspirin ve folik asitte kullandım. Bu arada görümcemin nişanı var birkaç kilo fazlan vardı onun için sabahları kendimce spor yapıyordum basit hareketler evde yapılan hareketler diyebilirim aynı zamanda yememe içmeme dikkat ettim kendimi beyaz ekmekten kestim tamamen 2.03 gün gibi bir süreçte sıkı diyette girdim amacım kilo vermekti asla gebe kalmak değildi dediğim gibi bu aydan zaten umudumu kesmiştim. Yumurtlama günü benim genellikle bir ya da iki gün en fazla yumurta akı gibi akıntım olurdu. Sanırım spor yaptığım için bu süreç uzadı yani o akıntı bayağı 3 4 gün gibi sürdü. Yumurtlama günlerinde ovülasyon testi yaptım diğer aylarda olduğu gibi ovülasyon çizgi yani ikinci çizgi ilki kadar hiçbir zaman koyu olmadı ikinci umudum da burada kesilmişti zaten. Beraberlik oldu ama dediğim gibi ikinci çizgi koyulu çok koyu olmadığı için herhangi bir gün olarak bakmadan sadece değerlendirdim ikinci çizginin koyuluğu iyice azaldığını değerlendiririm dedim o gün de olmadı eşimle tartıştım üçüncüye umudum burada gitti yani dediğim gibi özellikle belirtiyorum hiçbir umudum yoktu kullandığım ilaç ovülasyon çizgisinin netliği tam gününde beraberlik olmaması artık kendimi bir sonraki aylara hazırlamıştım aşılamaya başlayacaktık. Dün sabah aklıma geldi ovülasyon testi deneyeyim dedim normalde adetime yakın Ovülasyonun ikinci çizgisi hafif koyu olurdu yani yok denilecek kadar olurdu ama dün sabah yaptığım testi o koyuluğu görünce içime bir şüphe düştü erken gebelik testi vardı pro doktorun ikinci çizgi 5 dakika içinde çıktı aslında yine umudum yoktu ertesi gün yani bu sabah aynı testten tekrar yaptım ikinci çizgi tekrardan çıktı 2 saat sonra başka bir markanın erken gebelik testini yaptım o da ikinci çizgi silik çıktı ovülasyon testini tekrarladım düne göre daha koyu oldu çizgi sonra hastaneye gidip kan verdim sonucum 29 bu iki gün içinde yaşadığım şey aslında inşallah ben de diğer insanlar gibi sağlıkla sıhhatle kucağıma alırım isteyen herkese de Rabbim nasip etsin iğnelere başlamam gerekiyor lütfen bunu okuyan herkes bana dua etsin ben de sizin için dua ediyor olacağım
2haftaya yakın heraldeBirliktelikten kaç gün sonra test yaptınız?
Haklısın regl gününü beklemek lazım Negatif çıktı benim zaten . Umarım sizde vardırBelirtilerin net ise eğer regl gününü bekle. Ben reglden 2 gün önce yaptım negatifti. Bugün regl günüm biraz belirginleşmişti. Tabi daha emin degilim bazen yalancı pozitif de olabiliyor. Kan vereceğim. Siz en iyisi regl gününü bekleyin. Belirtileriniz bende de vardı. Bir de testleri böyle kırmayın aynı hatayı ben de yaptım sonuç penceresinde ne çıkarsa o.
Sonucunuz ne olduBelirtilerin net ise eğer regl gününü bekle. Ben reglden 2 gün önce yaptım negatifti. Bugün regl günüm biraz belirginleşmişti. Tabi daha emin degilim bazen yalancı pozitif de olabiliyor. Kan vereceğim. Siz en iyisi regl gününü bekleyin. Belirtileriniz bende de vardı. Bir de testleri böyle kırmayın aynı hatayı ben de yaptım sonuç penceresinde ne çıkarsa o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?