- 18 Temmuz 2022
- 58
- 8
- 1
- 26
- Konu Sahibi Dilek cankal
Kizlar bu sabah test yaptım adettim uzerinde 4 gün gecikti 2 ay önce kimyasal gebelik geçerdim bu test yanlış mı bilemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden yanlış olsun ki bal gibi de gözüküyor işte. Zaten gecikmeniz de var bence test yaptırınKizlar bu sabah test yaptım adettim uzerinde 4 gün gecikti 2 ay önce kimyasal gebelik geçerdim bu test yanlış mı bilemedim Eki Görüntüle 3139183
İnsallh vallh çok istiyorum ne bilim test yaptım masasnin üzerin koydum hiç bakmadım bi 20 dakika sonra baktım bu seklde de acaba yanlış olma ihtimal akilma geldi çok saol cevap verdiğini içinNeden yanlış olsun ki bal gibi de gözüküyor işte. Zaten gecikmeniz de var bence test yaptırın![]()
İnsallh allhm nassip etsin güzel kalbilim baklim hemen test vermek istemiyorum kimyasal gebelikte ben verdim sürekli kan test verdim sonuç beni çok üzdü en azdan bu ay çıkan kadar vermeye düşünmüyorum ama doğru mu onunda bilmiyorum yaptığımı şey çok sevinciliyim ama sonuç yine aynı oluru diyedde korkuyorum ne yalan soyleyim allhm yardım etsin bize ben size dua ediyorum ne olur sizde bana da edinHayirli olsun canim kanda ver ins bu sefer seninle bebişin.. bende istiyorum ah su pozitif testi ne cok görmek isterdim dua et banada nasip olsun gebelerin duasi kabul olurmus
![]()
Amin canim cok sagol tsk edermİnsallh allhm nassip etsin güzel kalbilim baklim hemen test vermek istemiyorum kimyasal gebelikte ben verdim sürekli kan test verdim sonuç beni çok üzdü en azdan bu ay çıkan kadar vermeye düşünmüyorum ama doğru mu onunda bilmiyorum yaptığımı şey çok sevinciliyim ama sonuç yine aynı oluru diyedde korkuyorum ne yalan soyleyim allhm yardım etsin bize ben size dua ediyorum ne olur sizde bana da edin
İnsallh çok teşekkür ederim insallh en kısa zamanda sanada nasip olur canımAmin canim cok sagol tsk edermbence üzülme hic adetin gecmis sonucta ve cok yeni belkide cok yeni oldugundan hafif cizgi sen daha iyi bilirsin tabiki allah saglikla kucagina almayi nasip etsin testin pozitif ama güzel görünüyor :)
Insallah canim yazarsin gelisme olunca merak ettim simdiİnsallh çok teşekkür ederim insallh en kısa zamanda sanada nasip olur canım![]()
Yazarım insallh güzel haberler veririmInsallah canim yazarsin gelisme olunca merak ettim simdi![]()
Sonuç malesefe negatif 1 gün sonra adet oldum test tekrdan yaptım negatif doktor test yanlış olabileceği söyledi insallh başka sefer bakım adet bitti ve düzenli ilkskiye giriyorrum allh büyük insallh naspi edersonuç ne oldu sizin?
hayırlısı olsun en kısa sürede pozitif olsun inşallahSonuç malesefe negatif 1 gün sonra adet oldum test tekrdan yaptım negatif doktor test yanlış olabileceği söyledi insallh başka sefer bakım adet bitti ve düzenli ilkskiye giriyorrum allh büyük insallh naspi eder
Teşekkür ederim insallh allh büyük nasip eder insallh isteyene herkesehayırlısı olsun en kısa sürede pozitif olsun inşallah