Canım geç döllenme geç yumurtlama mı oluyor?Canım istersen biraz daha bekle geç döllenmede olabiliyor, o zaman tekrar yaparsın normal testi inşallah gebesindir. Bi heyecan bende bekliyom kendimi :)
Yani geç döllenme bebeğin geç oluşumu gibi bişey o yüzden kendini hemen belli etmeyebiliyorCanım geç döllenme geç yumurtlama mı oluyor?
İki gün geciktim canım adet gününe kadar belirtilerim vardı şuan bel ağrısı hariç belirtim yok resmen. Öncesinde hep göğüslerim dolardı şuan o da yokAdetin geciktimi bekle 1 2 gün daha sonra yine yap regl olmazsan
Bende de bu ay iki kez yumurtlama oldu birisi adete bir hafta kala oldu. dün regl olmam gerekiyordu bugün de bir şey yok henüz test için erken olduğunu bildiğim için tutuyorum kendimiİki gün geciktim canım adet gününe kadar belirtilerim vardı şuan bel ağrısı hariç belirtim yok resmen. Öncesinde hep göğüslerim dolardı şuan o da yokbeklemek çok sende ne gibi belirtiler var canım
Kaç günde bir adet oluyorsun canımBende de bu ay iki kez yumurtlama oldu birisi adete bir hafta kala oldu. dün regl olmam gerekiyordu bugün de bir şey yok henüz test için erken olduğunu bildiğim için tutuyorum kendimive benimde hiç belirtim yok sadece arada adet sancısı geliyor başka hiç bir şey yok canım
Al benden de o kadar inşallah bu sefer olmuşturValla kasık ağrısı bel ağrısı akıntı oluyor ama bilemiyorum bekliyorum işte test yapmsmak için direniyorum
Umarım inşallah, Allah hepimizin gönlüne göre versin.. Ben yarın alır yaparım erken testten bakalım hayırlısıylaAl benden de o kadar inşallah bu sefer olmuştur
canım test yaptın mıUmarım inşallah, Allah hepimizin gönlüne göre versin.. Ben yarın alır yaparım erken testten bakalım hayırlısıyla
Canım yeni aldım az sonra yapacağımcanım test yaptın mı
hadi canım inşallah pozitifi görürsünCanım yeni aldım az sonra yapacağımdua edin bana nolur pozitif çıksın
Canım yaptın mı ne oldu sonuçCanım yeni aldım az sonra yapacağımdua edin bana nolur pozitif çıksın
Negatif çıktı yani tek çizgiCanım yaptın mı ne oldu sonuç
Moralimi bozmakta istemiyorumCanım yaptın mı ne oldu sonuç
bence de gecikmeyi bekle canım bozma moraliniNegatif çıktı yani tek çizgiadetime 3 gün var beklicem bakalım regl olmazsam tekrar yaparım
İnşallahbence de gecikmeyi bekle canım bozma moralini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?