• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi istemiştim ama beta HCG değil sadece HCG sonucum görünüyor arasında fark var mıdır?

Smdncr8877

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2017
4
0
1
30
Hamilelik testi istemiştim ama beta HCG değil sadece HCG sonucum görünüyor arasında fark var mıdır? İnternette beta HCG ile normal HCG farklıdır vs yazmışlar fakat sonucumun yanında yine hamilelik değerleri haftasına göre yazıyordu. HCG sonucu negatife beta HCG değil negatif mıdır?

Hamilelik testi istemiştim ama beta HCG değil sadece HCG sonucum görünüyor arasında fark var mıdır? İnternette beta HCG ile normal HCG farklıdır vs yazmışlar fakat sonucumun yanında yine hamilelik değerleri haftasına göre yazıyordu. HCG sonucu negatife beta HCG değil negatif mıdır?
Sonucunda değer kaç yazıyo

kafa buluyorlar bizimle yaaa

zeynep güvenden sonra bazen herşeyin uydurma oldugunu düşünüyorum

3 aydır gebelik için uğraşıyoruz bende HCG de negatif çıktı ultrasonda görünmedi bı sorun olabilir mı merak ettim

3 aydır gebelik için uğraşıyoruz bende HCG de negatif çıktı ultrasonda görünmedi bı sorun olabilir mı merak ettim
Kan testi negatif. Ultrason da da gözükmemiş ki 12 hafta demek 3 ay demek. 3 Aydır adet olmuyo musun

Back
X