Hamilelik Testi lütfen bakın

Şuanlık kan veremem sisteme düştüğü için eğer öyle bir durum var ise gizli kalmasını istiyorum o yüzden regli olmazsam tekrar idrar testi yapacağım.
Son durumunuz nedir. Ertesi gun hapi icmissiniz hicbirsey olmaz. Milyonda bir görülen gebelikler onlar. Kolay kolay hamile kalinmiyor,biz bekarlar stres yaşıyoruz sadece. Hicbirseyiniz yoktur adeti bekleyin. Bosunada teste para vermeyin. Adet olduktan sonrada adet oldum ama hamilemiyim diye konu acmayin. Hem bir gün bosalmayla hem ertesi gun hapiyla hemde adet olarak bir gebelik olustuysa yuuuuhhhh diyin kendinize. Tum istinalar beni buldu diyin ve o mucize bebegi dogurun lutfen.

Normalde dün regli olmam gerekiyordu bugünde bir belirti yok göğüs hassasiyetim çok ve belimde tuhaf bir ağrı var. Ama ertesi gün hapindan dolayı geciktiğimi düşünüyorum ayrıca bu süreçte antibiyotikte kullandim bunların sonucunda geciktiğini düşünüyorum inşallah oyledir :)

Evet ertesi gun hapi ve antibiyotik geciktirir, adetide kisaltiyor bazen. Gogus hassasiyetin baslamissa adet olucaksindir. Benim 10 gun onceden baslar agrimaya. Kafana takma hicbirsey olmaz biz panikliyoruz:)

Evet ertesi gun hapi ve antibiyotik geciktirir, adetide kisaltiyor bazen. Gogus hassasiyetin baslamissa adet olucaksindir. Benim 10 gun onceden baslar agrimaya. Kafana takma hicbirsey olmaz biz panikliyoruz:)
Evet çok haklısın ama hala regli olmadım 3 gün geçti ve çok korkuyorum yarın idrar testi yapicam tekrardan ( belimde de bazen ağrı oluyor. Ama tüm hepsi hamilelik ile benzer belirtiler. Ertesi gün hapı içtim artık olduysa bilemiyorum. Bekar olduğum için fazla düşünüyorum malasefki

Hala regli olmadım ellanın yüzünden mi acaba yoksa hamile olabilir miyim tüm bunlara rağmen

Ya emin ol hicbirdey olmadi. Ama kafan rahatlasin ilk idrarla yap

Ya emin ol hicbirdey olmadi. Ama kafan rahatlasin ilk idrarla yap
Evde tek kalamiyorum ki ilk idrarla da yapamıyorum kaset test alıcam akşam yapicam 2-3 tane birde regli söktürücü ilaç alırım artık yoksa çok stres oluyorum. Normalde hiç gecikmez reglim günü gününe olurum.

Bak eczaneden tarlusal al. Kaset test al. Bir kucuk plastik yada karton bardagi gece cantanin birinde beklet. Testle birlikte. Testi eczaneden alinca musait bi yerde kutusunu at test kalsin sadece saklamasi kolay olsun. Sabah uyaninca karton bardahi falan gogsune sok tuvalete ilk idrarla yap

Tamam çok teşekkür ederim çok yardımci oldun banaa akşamda test yapicam sonucu yazarımm 4 gün geçti hamileysem çıkar herhalde

Cinsel birlektiligimden 26 gün geçti ve reglimde şuan 4 gün gecikmede tekrardan test yaptım ama ilk idrarla yapmadım ikisi de negatif. Test markası artimed. Hamilelik söz konusu olur mu? Sonuçta 26 gün geçti bilemiyorum. Ve ellada kullandım . Çok stresliyim ;(

Kar beyazi. Hicbirsey yookkkkkkkkkkkkkk. Hamile değilsin. Degilsin değilsin degilsin!

Hamilesin Tebrikler

Öylee mi sağol canım bilgilendirdigin içiin
İnsan gibi bir şey soruyoruz. Bizde farkındayız herhalde bir şeylerin mümkün olmayacağının. Ama kimi kesimin saçma saçma söylemleri olduğu için yok 7 ay regli olmuş hamileyken yok doğurdugunda anlamış vs. boş şeyler olsada insanın beynine yer ediyor. Düzgün yorum yapmayacaksınız dalga gececekseniz hiç yazmayın canınız sıkılıyor herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…