Hamilelik testi muamması

1. Gün belli belirsiz görünen çizgi bugün daha belirgin oldu. Siz ne düşünüyorsunuz?

• Hamilesin

OY: 3 42,9%
  • Hamile değilsin

OY: 4 57,1%

• Ankete Katılan
    7
Sanki gölge var gibi ama çok net değil. Erken gebelik testi yapsanız daha net görünür
Bir de onu deneyeyim evdekiyle yaptım ben maça gideceğim için hoplama zıplama olacak bir şey olmasın diye kendimi garantiye almak istedim
Bugün de regl günüm ama yumurtlama tarihimin üzerinden 11 gün geçti daha

Neden bu kadar test ile kendinizi yormak yerine kan verip kesin sonuca ulaşmıyorsunuz?
Hayırlısı olsun inşallah…

Benim bir hafta adet sancısı gibi ağrım oldu o kadar sonra hafif bi lekelenme oldu açık kahve geçti şu an göğüs şişliği dışında bir şey yok bende onu da regle bağlıyorum

Benim her ay gebelik belirtim oluyor tatlim farkli olarak göğüs ağrım ve dolgunluğum cok var ama her sabah 1 kuru incir yiyordum ondan sanirim incir prolaktin yükseltiyormua

Ben 5 gün kala da test yaptim negatif ti sadece göğüs ağrım var o da incir den dediğim gibi

Benim her ay gebelik belirtim oluyor tatlim farkli olarak göğüs ağrım ve dolgunluğum cok var ama her sabah 1 kuru incir yiyordum ondan sanirim incir prolaktin yükseltiyormua
Valla işte regl aynı olmasa diyecez kesin hahaha ama işte beklicez gecikmeyi varsa çıkar yoksa merhaba kırmızılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…