- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.668
- 63
- Konu Sahibi vaveylakin
-
Aynen benim hiç gecikmiyor mesela yarın veya pazar hadi en geç pazartesi olmam lazım 2-3 gün oynayabiliyor ama gecikme demek için 5-6 gün demek lazım o da asla olmuyorValla işte regl aynı olmasa diyecez kesin hahaha ama işte beklicez gecikmeyi varsa çıkar yoksa merhaba kırmızılar
Bilmiyorum valla ya benim az düzensiz ovu yaptım bak şimdi sıvıda almıştım ilk t çizgisi çıktı yeni ha şimdi yaptımAynen benim hiç gecikmiyor mesela yarın veya pazar hadi en geç pazartesi olmam lazım 2-3 gün oynayabiliyor ama gecikme demek için 5-6 gün demek lazım o da asla olmuyor
Bilmiyorum valla ya benim az düzensiz ovu yaptım bak şimdi sıvıda almıştım ilk t çizgisi çıktı yeni ha şimdi yaptım
15 pik 17 18 silikti 20 21 pikti cumartesi silikti yapmadım dün tekrar yaptım pikti hatta bak 2 bardak kola 2 bardak kahve ,3 bardak vs sunicmsitim gene pikti şimdiki 1 çay 1 kahve içtim 6 dk oldu böyleEki Görüntüle 3445037
Canım bak benim böyleydi bende aynı testi kullanıyorum. Ovulasyon olunca test cok belirginlesiyor
10 dakikadaki sonuç tekrar mi yumurtluom ne bende pcos da var olabilir diyorlar sürekli pik ama 7 haziranda adet bitti 8 inde başladım 15 ine kadar pik hiç görmedim bak atımEki Görüntüle 3445037
Canım bak benim böyleydi bende aynı testi kullanıyorum. Ovulasyon olunca test cok belirginlesiyor
Aa olabilir mi acaba bazilari gebeyken de pozitif çıkıyor ama bilemedim şuan10 dakikadaki sonuç tekrar mi yumurtluom ne bende pcos da var olabilir diyorlar sürekli pik ama 7 haziranda adet bitti 8 inde başladım 15 ine kadar pik hiç görmedim bak atım
Ona bağlamıyorum bilmiyorum pcos da varya işte aklımı kurcalayan oAa olabilir mi acaba bazilari gebeyken de pozitif çıkıyor ama bilemedim şuan
Siz yine de pozitif dönemleri değerlendirin benceOna bağlamıyorum bilmiyorum pcos da varya işte aklımı kurcalayan o
Değerlendiriyorum canımSiz yine de pozitif dönemleri değerlendirin bence
Merhaba testi tekrarladınız mı merak ettim
Regl kaç gün geçtiKızlar 3 gün önce kanda çıkmadı dün tekrar erken genelktesti yaptım ilk saniyede silik çıktı dün beri refl ağrısı yaşıyorum böyle belime kadar vuruyor ama hala adet gelmiyor sizce beta yükselmişmidir ne yapmalıyım
4 gün geçti ilk gün verdiğimde kanda çıkmadı ama belirtilerim devam ediyor hemşire regl gelmezse tekrarla kanı demişti bende hemen kan vermek istemedim dün test yaptım ilk saniyede silik çıktı ekledim sancı çekiyorum belimede vuruyor normalde adet zamanı akıntım olurdu şefaf oda olmadı kafam karıştıRegl kaç gün geçti
Var gibi ama bence 1 2 gün daha bekle testi tekrarla çizgi koyulaştıysa tekrar kan ver4 gün geçti ilk gün verdiğimde kanda çıkmadı ama belirtilerim devam ediyor hemşire regl gelmezse tekrarla kanı demişti bende hemen kan vermek istemedim dün test yaptım ilk saniyede silik çıktı ekledim sancı çekiyorum belimede vuruyor normalde adet zamanı akıntım olurdu şefaf oda olmadı kafam karıştı
Geç döllenme olabilir yumurtlama tarihiniz ne zamandı4 gün geçti ilk gün verdiğimde kanda çıkmadı ama belirtilerim devam ediyor hemşire regl gelmezse tekrarla kanı demişti bende hemen kan vermek istemedim dün test yaptım ilk saniyede silik çıktı ekledim sancı çekiyorum belimede vuruyor normalde adet zamanı akıntım olurdu şefaf oda olmadı kafam karıştı
Öyle yapacağım canım yani teste hemen çıkınca şüphelendim bide ağrım oluncaVar gibi ama bence 1 2 gün daha bekle testi tekrarla çizgi koyulaştıysa tekrar kan ver
inşallah vardırÖyle yapacağım canım yani teste hemen çıkınca şüphelendim bide ağrım olunca
Gecen ay gecikmeli oldu duphaston verdi doktorum 28 mayısda oldum adetten sonra zaten biz iki güne bi dolu bi boş olarak yaşıyoruz yani bayram araya girince bırakmıştık üstünden 15 gün falan geçiyor yaniGe
Geç döllenme olabilir yumurtlama tarihiniz ne zamandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?