Hamilelik testi negatif cıkip hamile olan var mı

Fundaacayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2020
623
266
53
37
Adetim 2gün geçti göğüslerim şiş hamilelik testim negatif bu şekilde olan var mı yada idrar testi negatif olup hamile olan

Benim arkadaşın da testlerde çıkmadı gidip kan verdi öyle öğrendi
En garantisi kan vermek

İdrarda kaç günde belli olur ayın 12 sinde ilişki oldu bugün 11. Gün dün yaptım yani 10. Günde negatif çıktı acaba erken olduğu için mi çıkmadı adetim düzensizdir ama ilişki büyük ihtimal yumurtlamaya denk geldi zaten 4 gün sonra doktora gitmiştim yumurtan çatlamış demişti ama beta 1.20 çıkmıştı ama bebek varsa eğer rahme yerleştikten sonra beta salgılanmaya başlamaz mı 4 günde yerleşmez ki zaten ne düşüneceğimi şaşırdım idrar testinde ne zaman çıkar ki

İdrarda kaç günde belli olur ayın 12 sinde ilişki oldu bugün 11. Gün dün yaptım yani 10. Günde negatif çıktı acaba erken olduğu için mi çıkmadı adetim düzensizdir ama ilişki büyük ihtimal yumurtlamaya denk geldi zaten 4 gün sonra doktora gitmiştim yumurtan çatlamış demişti ama beta 1.20 çıkmıştı ama bebek varsa eğer rahme yerleştikten sonra beta salgılanmaya başlamaz mı 4 günde yerleşmez ki zaten ne düşüneceğimi şaşırdım idrar testinde ne zaman çıkar ki
Ben de bu ay geç yumurtladim adetim gecikti yumurtami değerlendirdim üzerinden 9 gün geçti henüz benim de testlerin negatif 11-12. Günlerde çıkıyor diyorlar ben de bekliyorum inşallah rabbim nasip eder

Back
X