Hamilelik testi normal mi

hayaatt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
253
98
98
Kizlar dun hamile oldugumu ogrendim adetime 4 gun varken beta 201.84 cikti bugun yine yaptirdik 318.94 cikti normal mi sizce ne kadarliktir ultrasonda bakmadi artisi normal mi

bu değerde daha usg'de görünmez zaten.
kaç haftalık olduğu da son adetin ilk gününe göre hesaplanıyor ne kadar geçtiyse o kadarlık.

çok erken hamileliğini öğrenmişsin canım. şimdi bir hafta keseyi görmek için beklemen zor olacak ama merak etme birkaç güne kalmaz gösterir kendini.

çok erken hamileliğini öğrenmişsin canım. şimdi bir hafta keseyi görmek için beklemen zor olacak ama merak etme birkaç güne kalmaz gösterir kendini.
Evet hic beklemedigim anda oldu mecbur kan testi yapmak zorunda kaldim ve nasip oldu sükür bide keseyi rahatlayacagim

Evet hic beklemedigim anda oldu mecbur kan testi yapmak zorunda kaldim ve nasip oldu sükür bide keseyi rahatlayacagim
görürsün merak etme canım. aslında keseyi görmekte tam rahatlatmıyor insanı. bir de kese dolu mu yani bebiş var mı diye düşünce alıyor insanı , kalp atışlarını duyunca biraz rahatlıyorsun işte. 7. hafta içinde kalp atışlarını duyarsın.

Daha cok var desene :) sonrada cinsiyetti flndı derken zaman gececek sanırım

Kızlar bakıyorum da adeti o kadar geçmesine rağmen 200 300lerde. Benim adetimi 5 gün geçti. Dün test yaptirDün 39.70 sizce normal mi yarın Bidaha bakicam

Artarsa korkma allahin izniyle hic bisi olmaz. Benim adete 4 gun vardi 208 cikti ertesi gun 318 iyi degil mi daha da baktirmadim
Çok iyi ya. Bence harika. Bak benim durumuma 80 Olsun diye dört gözle bakıyorum hayırlısı olsun artık. Sanırım benimki psikolojik. İnşallah bi gebelik söz konusudur. Geç döllenme dir diyorum artık. Yarını iple çekiyorum dualarinizi eksik etmeyin

İnsaallah rabbim gonlune gore verir canim hayirlisi olsun haberdar et sonucunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…