nekadar süreyle yaptirdin bu testi[/UOTE]
201 i dun 318 i bugun nasil sence
201 dün 318 bugun nasil sencenekadar süreyle yaptirdin bu testi
Sagol canimozaman iyimis canim rahat ol hayırlı olsun
Gorunmez dedi zaten doktor haftaya gorunur sanirim degil mibu değerde daha usg'de görünmez zaten.
kaç haftalık olduğu da son adetin ilk gününe göre hesaplanıyor ne kadar geçtiyse o kadarlık.
Evet hic beklemedigim anda oldu mecbur kan testi yapmak zorunda kaldim ve nasip oldu sükür bide keseyi rahatlayacagimçok erken hamileliğini öğrenmişsin canım. şimdi bir hafta keseyi görmek için beklemen zor olacak ama merak etme birkaç güne kalmaz gösterir kendini.
görürsün merak etme canım. aslında keseyi görmekte tam rahatlatmıyor insanı. bir de kese dolu mu yani bebiş var mı diye düşünce alıyor insanı , kalp atışlarını duyunca biraz rahatlıyorsun işte. 7. hafta içinde kalp atışlarını duyarsın.Evet hic beklemedigim anda oldu mecbur kan testi yapmak zorunda kaldim ve nasip oldu sükür bide keseyi rahatlayacagim
Daha cok var desene :) sonrada cinsiyetti flndı derken zaman gececek sanırımgörürsün merak etme canım. aslında keseyi görmekte tam rahatlatmıyor insanı. bir de kese dolu mu yani bebiş var mı diye düşünce alıyor insanı , kalp atışlarını duyunca biraz rahatlıyorsun işte. 7. hafta içinde kalp atışlarını duyarsın.
çok var tatlım ama güzel bir bekleyiş merak etme. Allah sağlık verin gerisi kolay.Daha cok var desene :) sonrada cinsiyetti flndı derken zaman gececek sanırım
İlk gebelik mi seninde :)çok var tatlım ama güzel bir bekleyiş merak etme. Allah sağlık verin gerisi kolay.
Gec dollenme olmus olabilir tatlimKızlar bakıyorum da adeti o kadar geçmesine rağmen 200 300lerde. Benim adetimi 5 gün geçti. Dün test yaptirDün 39.70 sizce normal mi yarın Bidaha bakicam
Dün yaptırdım yarın 2 katına çıkması lazım di mi. Yani bu durumda gebelik var diyebiliriz herhaldeGec dollenme olmus olabilir tatlim
Artarsa korkma allahin izniyle hic bisi olmaz. Benim adete 4 gun vardi 208 cikti ertesi gun 318 iyi degil mi daha da baktirmadimDün yaptırdım yarın 2 katına çıkması lazım di mi. Yani bu durumda gebelik var diyebiliriz herhalde
Çok iyi ya. Bence harika. Bak benim durumuma 80 Olsun diye dört gözle bakıyorum hayırlısı olsun artık. Sanırım benimki psikolojik. İnşallah bi gebelik söz konusudur. Geç döllenme dir diyorum artık. Yarını iple çekiyorum dualarinizi eksik etmeyinArtarsa korkma allahin izniyle hic bisi olmaz. Benim adete 4 gun vardi 208 cikti ertesi gun 318 iyi degil mi daha da baktirmadim
İnsaallah rabbim gonlune gore verir canim hayirlisi olsun haberdar et sonucunu.Çok iyi ya. Bence harika. Bak benim durumuma 80 Olsun diye dört gözle bakıyorum hayırlısı olsun artık. Sanırım benimki psikolojik. İnşallah bi gebelik söz konusudur. Geç döllenme dir diyorum artık. Yarını iple çekiyorum dualarinizi eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?