Öyle olmadı ama şöyle oldu ben erken gebelik testi yaptım 4 gün kala silik çizgi çıktı kan verdim pozitif çıktı sonra kaset test yaptım onda negatif çıkmıştı testinin resmi var mıArkadaşlar merhaba reglıma 4 gün var dün akşam idrar testi yaptım çok silik çıkmıştı bu sabah yaptım negatif çıktı bat 3 şubat. Böyle olup hamile olan var mı acaba merak ettim.
merhaba, testlerinin resmi yok muArkadaşlar merhaba reglıma 4 gün var dün akşam idrar testi yaptım çok silik çıkmıştı bu sabah yaptım negatif çıktı bat 3 şubat. Böyle olup hamile olan var mı acaba merak ettim.
Öyle olmadı ama şöyle oldu ben erken gebelik testi yaptım 4 gün kala silik çizgi çıktı kan verdim pozitif çıktı sonra kaset test yaptım onda negatif çıkmıştı testinin resmi var mı
merhaba, testlerinin resmi yok mu
Ya işte negatif çıkınca 2. Sinde bende dedim demek ki gebelik yokBenim duvarıma gir bak böyle 4 tane test yaptım evde pozitif çıktı heyecandan kan verdim negatif çıktı
Bu akşam yaptığım canım çok çok az silikti burda da sordum var demişti herkes ama sabah yaptım hicbisy çıkmadı anlamadımSabah yaptığın bu sanırım, çünkü hiç bir iz yok
Yani negatif mi oldu sonucunuz gebe değil misinizBenim duvarıma gir bak böyle 4 tane test yaptım evde pozitif çıktı heyecandan kan verdim negatif çıktı
Evet değilim kaset test adetten önce çok yanıltıyor kan vermek en doğrusu kaç günün varYani negatif mi oldu sonucunuz gebe değil misiniz
4 günüm var canımEvet değilim kaset test adetten önce çok yanıltıyor kan vermek en doğrusu kaç günün var
Benim 4 gün kala erken gebelik testi çıkmıştı bak4 günüm var canım
Bende de ilk aşılamamda 10 gun bekle demislerde ve dayanamayip 4 gun onceden test yapmistim silik cizgiyi gorunce farkli markalardan 4 test daha almistim hepsinde ikinci cizgi vardi ,o kadar emindim ki hayatimda ilk defa bir suru cift cizgim vardi ve kan verdim sonuc negatif cikti sonra ogrendim ki kullanilan hormon ilaclari bir miktar beta hcg degerini yukseltiyormus bir hafta sonra yaptigim testlerde tek cizgiydi yani gununden once yapilan testler yaniltabilir lutfen sabredelimArkadaşlar merhaba reglıma 4 gün var dün akşam idrar testi yaptım çok silik çıkmıştı bu sabah yaptım negatif çıktı bat 3 şubat. Böyle olup hamile olan var mı acaba merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?