Hamilelik testi önce silik cikti sonra negatif

Mrv0655

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2021
506
219
33
32
Arkadaşlar merhaba reglıma 4 gün var dün akşam idrar testi yaptım çok silik çıkmıştı bu sabah yaptım negatif çıktı bat 3 şubat. Böyle olup hamile olan var mı acaba merak ettim.

Arkadaşlar merhaba reglıma 4 gün var dün akşam idrar testi yaptım çok silik çıkmıştı bu sabah yaptım negatif çıktı bat 3 şubat. Böyle olup hamile olan var mı acaba merak ettim.
Öyle olmadı ama şöyle oldu ben erken gebelik testi yaptım 4 gün kala silik çizgi çıktı kan verdim pozitif çıktı sonra kaset test yaptım onda negatif çıkmıştı testinin resmi var mı

merhaba, testlerinin resmi yok mu

Öyle olmadı ama şöyle oldu ben erken gebelik testi yaptım 4 gün kala silik çizgi çıktı kan verdim pozitif çıktı sonra kaset test yaptım onda negatif çıkmıştı testinin resmi var mı

Eklentiler

• Screenshot_20230130_102522_Chrome.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 654
Benim duvarıma gir bak böyle 4 tane test yaptım evde pozitif çıktı heyecandan kan verdim negatif çıktı

Negatif olanı çekmemiştim çünkü yoktu bisey bu silik olan

Sabah yaptığın bu sanırım, çünkü hiç bir iz yok

RABBİM İSDEYEN HERKESE NASİP ETSİN AMİNN hasretler son bulsun bu mübarek aylarda RABBİM herkesi sevindirsin amin

Bende de ilk aşılamamda 10 gun bekle demislerde ve dayanamayip 4 gun onceden test yapmistim silik cizgiyi gorunce farkli markalardan 4 test daha almistim hepsinde ikinci cizgi vardi ,o kadar emindim ki hayatimda ilk defa bir suru cift cizgim vardi ve kan verdim sonuc negatif cikti sonra ogrendim ki kullanilan hormon ilaclari bir miktar beta hcg degerini yukseltiyormus bir hafta sonra yaptigim testlerde tek cizgiydi yani gununden once yapilan testler yaniltabilir lutfen sabredelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…