Hamilelik testi pozitif mi ?

people13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
58
6
1
31
image.webp
kızlar bu ay çatlatma iğnesi yaptım 2adet kontrole gittiğimde yumurtalıklarımın çatlamamış olduğunu öğrendim doktor belki bir umut bundan sonraki günler olabilir dedi reglime dört gün kala kanamam geldi adet kanaması desem değil yerleşme kanaması desem değil anlayamadığım bir şeydi üç gün sürdü normalde daha uzun ve yoğun geçer hiçbir şekilde yoğun değildi erken gebelik testi yaptım çok hafif bir çizgi görüyorum bilmiyorum sizler de görüyor musunuz ama sizce gebelik durumum var mı

IMG_3600.webp
Bende klomen kullandım şimdi benim bu 3 test böyle çıkıyor iki gündür cuma tekrar edip koyulaşmaya bakacağım ben sizin teste gördüm çizgi

Eki Görüntüle 3596559 kızlar bu ay çatlatma iğnesi yaptım 2adet kontrole gittiğimde yumurtalıklarımın çatlamamış olduğunu öğrendim doktor belki bir umut bundan sonraki günler olabilir dedi reglime dört gün kala kanamam geldi adet kanaması desem değil yerleşme kanaması desem değil anlayamadığım bir şeydi üç gün sürdü normalde daha uzun ve yoğun geçer hiçbir şekilde yoğun değildi erken gebelik testi yaptım çok hafif bir çizgi görüyorum bilmiyorum sizler de görüyor musunuz ama sizce gebelik durumum var mı
Silik de olsa görünüyor 😇sabah ilk idrarınızla tekrarlayın ona göre kan verebilirsiniz 🌼

Eki Görüntüle 3596559 kızlar bu ay çatlatma iğnesi yaptım 2adet kontrole gittiğimde yumurtalıklarımın çatlamamış olduğunu öğrendim doktor belki bir umut bundan sonraki günler olabilir dedi reglime dört gün kala kanamam geldi adet kanaması desem değil yerleşme kanaması desem değil anlayamadığım bir şeydi üç gün sürdü normalde daha uzun ve yoğun geçer hiçbir şekilde yoğun değildi erken gebelik testi yaptım çok hafif bir çizgi görüyorum bilmiyorum sizler de görüyor musunuz ama sizce gebelik durumum var mı
Pozitif görünüyor ama bence yarın sabah başka marka ile tekrarlayın.

Kızlar bir tane çatlamamış yumurtam olduğundan pozitif çıkmış doktorum dedi sizinde bilginiz olsun

Back
X