Canım bu silik değil gayet belli tebrik ederim hamilesinMerhaba kizlar dün hamilelik testi yaptım silik çıktı bu sabah yine yaptım yine silik çıktı acaba hamile miyim çok merak ediyorum çoğu kişi hamilesin diyor ama çok umutlanmak da istemiyorum adetime 1 gün var
Ay çok sağ olun inşallah en çok istediğim bu şuanHayırlı olsun hamilesinizKan verin içiniz rahat etsin.
Ay inşallah biz de görürüz Bi gün böyleMerhaba kizlar dün hamilelik testi yaptım silik çıktı bu sabah yine yaptım yine silik çıktı acaba hamile miyim çok merak ediyorum çoğu kişi hamilesin diyor ama çok umutlanmak da istemiyorum adetime 1 gün var
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin.Ay inşallah biz de görürüz Bi gün böyletebrik ederim
Çok sağ olun test verdim şuan 10 üzeri hamile sayılıyor değil miTebrikler hamilesinizz bu teste göre en az 200-300 çıkar betanız :) Hemn gidip kan testi verinn. Allah hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin
Ay inşallah beklemedeyim valla çok heyecanlıyım hepinize çok teşekkür ederimevet canım ama daha yüksek çıkar senin
Tamam sonucum gelince paylaşacağımhadi hayırlısı haber et:)
5 Üzeri hamile sayılıyorÇok sağ olun test verdim şuan 10 üzeri hamile sayılıyor değil mi
Yaaa 158.4 çıktı adı ben hamile miyim5 Üzeri hamile sayılıyor
Kız hamilesin hamileeeeeeKizlar 158.4 çıktı lütfen cevap yazin hamile miyim
Yaaaa çok sağ olunnnnnKız hamilesin hamileeeeeeinan artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?