- 19 Mayıs 2020
- 991
- 2.246
- 63
- 33
Tebrikler hayırlı olsunKizlar 158.4 çıktı lütfen cevap yazin hamile miyim
Çooook teşekkür ederim cok mutluyum çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsinTebrikler hayırlı olsun
Ayy hamilesin tabikiii ahahah çok tatlısın yaKizlar 158.4 çıktı lütfen cevap yazin hamile miyim
Ayy evet öyleymiş insanın inanası gelmiyorAyy hamilesin tabikiii ahahah çok tatlısın ya
İnşallah görürsünüz umarım en kısa zamanda olurAy inşallah biz de görürüz Bi gün böyletebrik ederim
Çok iyi anlıyorum seni bende öyle olmuştum ilk öğrendiğimdeAyy evet öyleymiş insanın inanası gelmiyor
Ya çok güzel bir duygu bütün kadınların tatmasını isterimÇok iyi anlıyorum seni bende öyle olmuştum ilk öğrendiğimde
Aminn Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahYa çok güzel bir duygu bütün kadınların tatmasını isterim
AminnnAminn Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Ya evet öyle oldu insanının inanası gelmiyor çok sağ ol teşekkür ederimCanım allah hayırlı etsin bu silik değil resmen pozitif çıkmiş baya net
Çok teşekkür ederim evet sizde bir kormozi çizgi görünüyor bu test farklı ama kırmızı çizgi görünüyor sanki inşallah hamilesinizdirTebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.bende görüyor musunuz peki ?
Merhaba evet büyük ihtimalle hamilesiniz testi erken mi yaptınız adetinize kaç gün varMerhaba testim silik çıktı hamilemiyim acabaEki Görüntüle 3194418
5 gün geçikti gerçekten hamilemiyim acabaMerhaba evet büyük ihtimalle hamilesiniz testi erken mi yaptınız adetinize kaç gün var
Evet hamilesiniz kan testi yaptırın hayırlı olsun5 gün geçikti gerçekten hamilemiyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?