Hamilelik testi silik çizgi

Bende aynı kanda negatifi gördükten sonra dün test yaprım yine silik çıktıı şaka gibi

Buna da silik çizgi diyebilir miyiz dün de böyleydi. Gebelik olsa koyulaşırdı diye ümitlenemiyorum

Eklentiler

• IMG_9620.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 276
Tam çatlama günü muhtemen birliktelik yaşadık 2 gün sonra tekrar ilişki sırasında çok az kan geldi ve kesin hamile kaldım dedim ve dediğim gibi oldu kanama ve lekelemeyin oluyor bazı kişilerde inşallah hamilesindir Allah gönlünüze göre versin

Anladım teşekkür ederim geçmiş olsun inşallah sağlıcakla alırız yavrularımızı kucagimiza
Birşey sorabilir miyim bende aradan 2 gün geçti çöpe atacakken fark ettim ikinci cizgi pembe ve belirgin sizce hamiellik var midri pks var bende suya da tuttum hala gözüküyor çizgi pembe bir sekilde. Resimde tam belli olmasa da bende pespembe

Eklentiler

• 1000812313.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 59
Kaç dakika içinde çıktı

İlk 5 dk içindeki sonuçları baz alın diyorlar adetin geçti mi son durum ne
Ondan sonra erken gebelik testi yaptım ilk beş dk da çıktı ikinci cizgi gittim kan vermeye negatife dedi iki testte de çıkmıştı ama kaset testler mı bozuk acaba. Pokusluyum adetim duzensiz

Eklentiler

• 1000813249.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 49
Ondan sonra erken gebelik testi yaptım ilk beş dk da çıktı ikinci cizgi gittim kan vermeye negatife dedi iki testte de çıkmıştı ama kaset testler mı bozuk acaba. Pokusluyum adetim duzensiz
Bu teste ikinci çizgi görünüyor diğerinde pek belli olmuyor di regl oldunuz mu yada kaç gün gecikti

Bu teste ikinci çizgi görünüyor diğerinde pek belli olmuyor di regl oldunuz mu yada kaç gün gecikti
Adetim duzensiz di sonradaan kanaamma gördüm kan testi de negatifti kimyasal gebelik büyük ihtimalle peki bu nedir sizce bu ay yaptım da böyle çıktı siyah bir çizgi olması gereken yerde degil

Eklentiler

• 1000818098.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 30
Adetim duzensiz di sonradaan kanaamma gördüm kan testi de negatifti kimyasal gebelik büyük ihtimalle peki bu nedir sizce bu ay yaptım da böyle çıktı siyah bir çizgi olması gereken yerde degil
O siyah çizgiyle ilgili bir bilgim yok ben 2 kere kimyasal oldu ikisinde de kan testinde pozitif çıkmıştı ilk kimyasal da 200 lerde birşey di ikinci kimyasalda da 490 ndi yerleşme kanaması gibi oldu sonradan kanamam çoğaldı hatta ikinci kimyasal da ufak da olsa pıhtı atmışdim sonrasında ise değerlerim düştüğü için anlaşıldı kimyasal oldugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…