Tam çatlama günü muhtemen birliktelik yaşadık 2 gün sonra tekrar ilişki sırasında çok az kan geldi ve kesin hamile kaldım dedim ve dediğim gibi oldu kanama ve lekelemeyin oluyor bazı kişilerde inşallah hamilesindir Allah gönlünüze göre versinEki Görüntüle 3334054
Merhaba erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı bu şekilde. Ovülasyon dönemini takip ediyoruz.1 ay öncesine kadın doğuma gittim ploraktinim 29 çıktı hamileliğine engel değil diyip ilaç vermedi.Hamile kalmak istiyorum ovülasyon döneminden sonra ilişkide esnasında ve sonrasında kanamam oldu 2,3 defa 3 gündür adetime yakın bir zaman değildi, az miktarda(kahverengi) 2 haftadır baş,bel ve kasık ağrısı çekiyorum. Kanama sebebi ney anlamadım adetime iki gün kala bu testi yaptım. Sebebi hamilelik olabilir mi ? Çizgiyi gören var mı benim gibi istediğim için mi görüyorum anlamadım :/
Yumurtlama gununu bulmak icin ovülasyon testi kullanin mutlaka regl duzenli olsa bile net sonuç icin12 gün geçti fakat benim adetim düzenli değil ovülasyonuda en sonra adet olduğum güne göre değerlendirmek zorunda kaldım
Sonucunuz ne oldu aynı durumdayizBuna da silik çizgi diyebilir miyizdün de böyleydi. Gebelik olsa koyulaşırdı diye ümitlenemiyorum
Birşey sorabilir miyim bende aradan 2 gün geçti çöpe atacakken fark ettim ikinci cizgi pembe ve belirgin sizce hamiellik var midri pks var bende suya da tuttum hala gözüküyor çizgi pembe bir sekilde. Resimde tam belli olmasa da bende pespembeAnladım teşekkür ederim geçmiş olsun inşallah sağlıcakla alırız yavrularımızı kucagimiza
Kaç dakika içinde çıktıBirşey sorabilir miyim bende aradan 2 gün geçti çöpe atacakken fark ettim ikinci cizgi pembe ve belirgin sizce hamiellik var midri pks var bende suya da tuttum hala gözüküyor çizgi pembe bir sekilde. Resimde tam belli olmasa da bende pespembe
1 gün sonraKaç dakika içinde çıktı
İlk 5 dk içindeki sonuçları baz alın diyorlar adetin geçti mi son durum ne1 gün sonra
Ondan sonra erken gebelik testi yaptım ilk beş dk da çıktı ikinci cizgi gittim kan vermeye negatife dedi iki testte de çıkmıştı ama kaset testler mı bozuk acaba. Pokusluyum adetim duzensizİlk 5 dk içindeki sonuçları baz alın diyorlar adetin geçti mi son durum ne
Bu teste ikinci çizgi görünüyor diğerinde pek belli olmuyor di regl oldunuz mu yada kaç gün geciktiOndan sonra erken gebelik testi yaptım ilk beş dk da çıktı ikinci cizgi gittim kan vermeye negatife dedi iki testte de çıkmıştı ama kaset testler mı bozuk acaba. Pokusluyum adetim duzensiz
Adetim duzensiz di sonradaan kanaamma gördüm kan testi de negatifti kimyasal gebelik büyük ihtimalle peki bu nedir sizce bu ay yaptım da böyle çıktı siyah bir çizgi olması gereken yerde degilBu teste ikinci çizgi görünüyor diğerinde pek belli olmuyor di regl oldunuz mu yada kaç gün gecikti
O siyah çizgiyle ilgili bir bilgim yok ben 2 kere kimyasal oldu ikisinde de kan testinde pozitif çıkmıştı ilk kimyasal da 200 lerde birşey di ikinci kimyasalda da 490 ndi yerleşme kanaması gibi oldu sonradan kanamam çoğaldı hatta ikinci kimyasal da ufak da olsa pıhtı atmışdim sonrasında ise değerlerim düştüğü için anlaşıldı kimyasal olduguAdetim duzensiz di sonradaan kanaamma gördüm kan testi de negatifti kimyasal gebelik büyük ihtimalle peki bu nedir sizce bu ay yaptım da böyle çıktı siyah bir çizgi olması gereken yerde degil
Bende aynı kanda negatifi gördükten sonra dün test yaprım yine silik çıktıı şaka gibi
Sizce var mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?