hamilelik testi silik çizgi

nfm

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
18
5
286
Merhaba arkadaşlar, normalde adet dönemlerim hep düzensizdir. Yine 9 gün gecikti. Hamilelik testi aldım. Kullandım ve tek çizgiyi görüp 1 dk geçmeden kaldırıp attım. Sonra içime kurt düştü ve tekrar çöpten çıkarıp baktım ve sanki ikinci çizgi var gibi geldi. Bana mı öyle geliyor acaba bir bakar mısınız. renkler biraz kaymış çöpe attıgımdan herhalde :oha: bunun gibi birşeyle karşılaşan var mı? bu arada hamilelik belirtilerinden mide bulantısı hariç hepsini yaşıyorum..:110:
15135599_1800569926849217_1829774166_n.webp

Merhaba arkadaşlar, normalde adet dönemlerim hep düzensizdir. Yine 9 gün gecikti. Hamilelik testi aldım. Kullandım ve tek çizgiyi görüp 1 dk geçmeden kaldırıp attım. Sonra içime kurt düştü ve tekrar çöpten çıkarıp baktım ve sanki ikinci çizgi var gibi geldi. Bana mı öyle geliyor acaba bir bakar mısınız. renkler biraz kaymış çöpe attıgımdan herhalde :oha: bunun gibi birşeyle karşılaşan var mı? bu arada hamilelik belirtilerinden mide bulantısı hariç hepsini yaşıyorum..:110:
Eki Görüntüle 1915502
Canm tam belli olmuyo ama 2 çizgi var gibi sanki

Testi ne zaman yaptın biraz bekle p pembelik gitsin daha net sonuç cikar

Canim idrar fazla damlatilmis sanki bi de 10dkdan sonra yanlis sonuc verir bu testler.. bence sabah ilk idrarinla bi kere daha dene.. 3 damla filan damlatman yeterli.. insallah gebesindir allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Canim idrar fazla damlatilmis sanki bi de 10dkdan sonra yanlis sonuc verir bu testler.. bence sabah ilk idrarinla bi kere daha dene.. 3 damla filan damlatman yeterli.. insallah gebesindir allah isteyen herkese nasip etsin insallah

evet biraz fazla damlatmış olabilirim :) sabah ilk idrar daha net mi sonuç veriyor? deneyeceğim kesinlikle..

evet biraz fazla damlatmış olabilirim :) sabah ilk idrar daha net mi sonuç veriyor? deneyeceğim kesinlikle..
Sabah ilk idrar ; tum gece idrar mesanede birikiyor haliyle daha yoğun bi bhcg oldugu icin gebelik varsa testte cikma ihtimali artıyor.. onun icin sabah ilk idrarla yapmak daha mantıklı.. bi de dedigim gibi 3 damla damlat sadece fazla damlatinca da hatali oluyor.. 1 dk bekle sonuc belli olur.. insallah allah gönlüne göre versin :)

Sabah ilk idrar ; tum gece idrar mesanede birikiyor haliyle daha yoğun bi bhcg oldugu icin gebelik varsa testte cikma ihtimali artıyor.. onun icin sabah ilk idrarla yapmak daha mantıklı.. bi de dedigim gibi 3 damla damlat sadece fazla damlatinca da hatali oluyor.. 1 dk bekle sonuc belli olur.. insallah allah gönlüne göre versin :)

çok teşekkür ederim :) amin hepimiz için inşallah..

Bn hamileyim gerçi adetim 8 gun geçtiğinde ilk böyle çıkmıştı ve kanda 98.05 çıkmıştı bence sizinde olabilir

Eklentiler

• IMG-20161012-WA0000.webp
    IMG-20161012-WA0000.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 1.111
2. Azcık silik çıkması çok yeni olması en iyi kan testi benimde silik çıkmıştı inanmayıp kan testi yapmıştım

Bn hamileyim gerçi adetim 8 gun geçtiğinde ilk böyle çıkmıştı ve kanda 98.05 çıkmıştı bence sizinde olabilir

fotoğrafa instagramda efekt verince çizgiyi daha belirgin görüyorum.. :KK45:Bu arada kasıklarım çok ağrıyor ara ara vuruyor sancısı :( yarın yine test yapacağım. emin olamadım. hayırlısı olsun:KK200:

fotoğrafa instagramda efekt verince çizgiyi daha belirgin görüyorum.. :KK45:Bu arada kakışları ra ara vuruyor sancısı :KK43: est yapacağım. emin olamadım. hayırlısı olsun:KK200:

sabah ilk idrarla yap ve iki uc damla damlat varsa kesin cikar silikte olsa ama bence var kan ver yada erken gebelik testide yapabilirsin benimde ilk adet olucam sanmistim bes on dakika aralikli suren adet sancilari yasamistim ve gogus agrisi vardi

Gözünüz aydin olsunnnnn :)

Hayırlı olsun Can'ım sağlıkla Kucağına almak nasip olsun :)

Çok teşekkür ederim kızlar allah isteyen herkese nasip etsin

Merhaba arkadaşlar
Adetime beş gün var son zamanlarda kasıklarımda batma falan olunca dayanamadım dün test yaptım
Sonuç bu şekilde ? Sizce hamile olma ihtimalim var m

Eklentiler

• IMG_2226.webp
    IMG_2226.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 582
Back
X