Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5. Dakikada böyle gösteriyodu bu ne demek çok acil bilmem lazım
Eki Görüntüle 3674794
Bilmiyorum arkasında yazdığı gibi yaptım ve 5. Dakikada direkt baktım böyleydiTest bozuk mu acaba normalde böyle olmaması lazım
Yok maalesef ilk idrarla yapmanın daha doğru olduğunu duydum sabah alıp yapmayı düşünüyodumBaşka test var mı elinizde onu yapsanız idrar çok gelmiş sanki
sat ve bat ne zamandıYok maalesef ilk idrarla yapmanın daha doğru olduğunu duydum sabah alıp yapmayı düşünüyodum
Baktığımda pozitif gibi geliyor ama yanlış yorumda yapmak istemiyorum5. Dakikada böyle gösteriyodu bu ne demek çok acil bilmem lazım
Eki Görüntüle 3674794
Sat 13 ekim başladı 18 ekim bitti bat 13 kasım olması lazımdı ama olmadım hamile ihtimalim olunca aşırı stres yaptım o etkilemiş olabilir korkuyorum sadecesat ve bat ne zamandı
Adet gecikmesi de varmış testte de bi çizgi var gibi yarın sabahki test daha iyi olur tabiSat 13 ekim başladı 18 ekim bitti bat 13 olması lazımdı ama olmadım hamile ihtimalim olunca aşırı stres yaptım o etkilemiş olabilir korkuyorum sadece
Haklısınız yarın bakıcam kadın doğumdan randevu aldım tam öğrenmek içinAdet gecikmesi de varmış testte de bi çizgi var gibi yarın sabahki test daha iyi olur tabi
Hayırlı olsun inşallahHaklısınız yarın bakıcam kadın doğumdan randevu aldım tam öğrenmek için
Umarım negatif olurHayırlı olsun inşallah![]()
Ayy neden öyle dedinizUmarım negatif olur![]()
Maalesef şu an istemiyorumAyy neden öyle dedinizistemiyormuydunuz