• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi ve ovülasyon testi

serabiiiiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
3
Arkadaşlar ben de bu sabah bir ovülasyon bir de gebelik testi yaptım sabah ilk idrarla beraber. Bir bakabilir misiniz. Çok heyecanlanmak istemedim ama ovü testi çift çizgi çıktı. Gebelik de silik gibi. Ama regle 4 gün var. Ben erken gebelik aldım o da 6 gün öncesine kadar %99 doğruluk diyor. Markası: Freely/ 1.foto ovü testi 2 ve 3.sü gebelik

Eklentiler

• 1000179122.webp
    1000179122.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 472
  • 1000179127.webp
    1000179127.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 353
  • 1000179105.webp
    1000179105.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 352
Arkadaşlar ben de bu sabah bir ovülasyon bir de gebelik testi yaptım sabah ilk idrarla beraber. Bir bakabilir misiniz. Çok heyecanlanmak istemedim ama ovü testi çift çizgi çıktı. Gebelik de silik gibi. Ama regle 4 gün var. Ben erken gebelik aldım o da 6 gün öncesine kadar %99 doğruluk diyor. Markası: Freely/ 1.foto ovü testi 2 ve 3.sü gebelik
Belirli baya gözüküyor çizgiler kan verin gebesiniz bence ☺️

Belirli baya gözüküyor çizgiler kan verin gebesiniz bence ☺️
Ağlamak istiyorum. Hevesim kırılmasın diye gidip bakamıyorum da. Eşim heyecandan işten çıkıp gelecekti. Zaten niyetliyim gidip özelden baksam mı. Ama negatife çok üzülürüm. Uzun zaman oldu deneyeli en son tüp bebek sorduk prosedüre başlayacaktık

Ağlamak istiyorum. Hevesim kırılmasın diye gidip bakamıyorum da. Eşim heyecandan işten çıkıp gelecekti. Zaten niyetliyim gidip özelden baksam mı. Ama negatife çok üzülürüm. Uzun zaman oldu deneyeli en son tüp bebek sorduk prosedüre başlayacaktık
Allahtan ümit kesilmez işte umudu kestiğinde hep olur zaten. Bence hiç beklemeyin gidin özele baktırın heves kırılması çok kötü anlıyorum ama eninde sonunda gideceksiniz erkenden gidin öğrenin bence bende niyetliyken öğrenmiştim hiç umudum yoktu

Allahtan ümit kesilmez işte umudu kestiğinde hep olur zaten. Bence hiç beklemeyin gidin özele baktırın heves kırılması çok kötü anlıyorum ama eninde sonunda gideceksiniz erkenden gidin öğrenin bence bende niyetliyken öğrenmiştim hiç umudum yoktu
Çok teşekkür ediyorum gerçekten sağolun. Buradaki kadınlar çok hızlı dönüş yapıyor ve deneyimlerini güveniyorum. Böyle olan çok vardı sonra kan testinde pozitif görünen. Ben de 2 gün daha beklerim öyle giderim yine gittim test aldım erken gebelik testi

Çok teşekkür ediyorum gerçekten sağolun. Buradaki kadınlar çok hızlı dönüş yapıyor ve deneyimlerini güveniyorum. Böyle olan çok vardı sonra kan testinde pozitif görünen. Ben de 2 gün daha beklerim öyle giderim yine gittim test aldım erken gebelik testi
Benimki sizden daha daha silikti hiç beklemeden gittim beta 37 çıkmıştı ki sizinki benimkine göre çok belirgin bir başka markayla daha yapın onda da pozitif çıkarsa kesin vardırrr içinizde şüphe de kalmaz hem varmı yok mu diye

benimde böyle az önce yaptım reglime 5 gün var sizce var mı gebelik

Eklentiler

• 3dbf642a-69c4-47cf-bfee-723862d9c87d.webp
    3dbf642a-69c4-47cf-bfee-723862d9c87d.webp
    113,5 KB · Görüntüleme: 473
Benimki sizden daha daha silikti hiç beklemeden gittim beta 37 çıkmıştı ki sizinki benimkine göre çok belirgin bir başka markayla daha yapın onda da pozitif çıkarsa kesin vardırrr içinizde şüphe de kalmaz hem varmı yok mu diye
Days doctor aldım ama onda çıkmadı silik çizgi. Sanırım markanın testi sıkıntılı çıktı gibi. Azcık üzüldüm

Hangi markaydı sizinki?

benimde böyle az önce yaptım reglime 5 gün var sizce var mı gebelik
Yazıyor gördüm innovita
Ovülasyon da yapmış mıydınız ? Çok sıkıldım şimdi ben. Diğer testi 11 dakika bekledim negatif görünce çöpe attım. Onun markası da days doctor du. Bir tane daha days doctor var elimde yarın sabah aç karnına yapsam mı?

Yazıyor gördüm innovita

Ovülasyon da yapmış mıydınız ? Çok sıkıldım şimdi ben. Diğer testi 11 dakika bekledim negatif görünce çöpe attım. Onun markası da days doctor du. Bir tane daha days doctor var elimde yarın sabah aç karnına yapsam mı?
Ovulasyon hep yapardım tabi çok önemli bence yarın sabah ilk idrarla yap bida inşallah hayırlısı olsun hakkında

Bu sabah yaptım yeni testim. Days doctor marka. Ama 3 saatlik uykuyla yaptım. Uyuyana kadar 2 litre su içmişimdir. Ama sanki silik çizgi var gibi ya anlamadım. Eşim de baktı o da var görüyorum dedi. Sıfır test aldım açtım belki gözüme geliyor hayali çizgiler dedim ama sıfır testte de hiç çizgi yoktu. 2.resim karıncalı olan ovülasyon testi o da çift çıkmış. İlk idrar değil 2.idrarla yaptım.

Eklentiler

• 1000179493.webp
    1000179493.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 419
  • 1000179492.webp
    1000179492.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 434
Back
X