- Emoji Skoru
- 8
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi serabiiiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 3713708 Benim ovülasyon testi de böyle Reglime 5 güm var
Ya buradakiler ovülasyonu dikkate almamak gerektiğini söylüyor. Ben hamilelik testi yaptım regle 3 gün var. Hayali minniş silik gibi bir çizgi vardı ama çok emin değildim. Ondan sorayım dedimBenimde bugün regl günüm ovulasyon testi bu şekilde normal mi
Ya buradakiler ovülasyonu dikkate almamak gerektiğini söylüyor. Ben hamilelik testi yaptım regle 3 gün var. Hayali minniş silik gibi bir çizgi vardı ama çok emin değildim. Ondan sorayım dedim
Benim testte bir iey gördün müHenüz gebelik yapmak istemiyorum çünkü bugün çatlamamın üstünden 12. Gün oluyor ve regl 1. Günü normalde o yüzden sadece ovulasyon yaptım
Bende görüyorum silik çizgiyi kan testi verin ben bekleyemezdim hiçBu sabah yaptım yeni testim. Days doctor marka. Ama 3 saatlik uykuyla yaptım. Uyuyana kadar 2 litre su içmişimdir. Ama sanki silik çizgi var gibi ya anlamadım. Eşim de baktı o da var görüyorum dedi. Sıfır test aldım açtım belki gözüme geliyor hayali çizgiler dedim ama sıfır testte de hiç çizgi yoktu. 2.resim karıncalı olan ovülasyon testi o da çift çıkmış. İlk idrar değil 2.idrarla yaptım.
Korkuyorum hayal kırıklığından. 1 senedir deniyorum hep adet oluyorum ve çok üzülüyorum. Bekleyim dedim yoksa içim içimi yiyiyor. 3 gün daha dişimi sıkarım ama her gün test yapacağım gibi duruyorBende görüyorum silik çizgiyi kan testi verin ben bekleyemezdim hiç
sabah ilk idrarla yapın bari diğerini deKorkuyorum hayal kırıklığından. 1 senedir deniyorum hep adet oluyorum ve çok üzülüyorum. Bekleyim dedim yoksa içim içimi yiyiyor. 3 gün daha dişimi sıkarım ama her gün test yapacağım gibi duruyor![]()
E yapıyorum da uyku bozukluğu var çok az uyuyorum ve aşırı su içiyorum uyumadan. O yüzden sıkışmıyorum idrara. İlk idrarla yapıyorum da zaten. Ne bilim ya bugün karnım sancılanıyor adet olmasam iyisabah ilk idrarla yapın bari diğerini de![]()
Gebelik belirtisi de aynı adet sancısı gibi zaten hiçbir farkı yok inşallah olmazsınE yapıyorum da uyku bozukluğu var çok az uyuyorum ve aşırı su içiyorum uyumadan. O yüzden sıkışmıyorum idrara. İlk idrarla yapıyorum da zaten. Ne bilim ya bugün karnım sancılanıyor adet olmasam iyi![]()
Benimki de böyle normal olabilir regl öncesinde LH dalgalanabiliyor, bugün regl gününse neden test yapmıyorsun?Benimde bugün regl günüm ovulasyon testi bu şekilde normal mi
Hayırlısı artık. İnşallah olmamGebelik belirtisi de aynı adet sancısı gibi zaten hiçbir farkı yok inşallah olmazsın
Benimki de böyle normal olabilir regl öncesinde LH dalgalanabiliyor, bugün regl gününse neden test yapmıyorsun?
Benimki de böyle normal olabilir regl öncesinde LH dalgalanabiliyor, bugün regl gününse neden test yapmıyorsun?
Hayırlı olsun canım baya baya ben burdayım diyorbenimde böyle az önce yaptım reglime 5 gün var sizce var mı gebelik
Ama ovü testi o gebelik değilHayırlı olsun canım baya baya ben burdayım diyor![]()
Bence varsa çıkar artıkÇatlamanın üstünden bugünle beraber 12. Gün olduğu için erkendir diye
Bence varsa çıkar artık
Bende ovulasyon testi yapmıştım evde gebelik testim yoktu o şekilde çikti ertesi günü de gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı çok şükür şuan 1.5 aylık hamileyimAma ovü testi o gebelik değil