• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi ve ovülasyon testi

Fotoğrafta aşırı belli değil ama çok ince mor çizgi var

Eklentiler

• 1000179522.webp
    1000179522.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 133
Benimde bugün regl günüm ovulasyon testi bu şekilde normal mi
Ya buradakiler ovülasyonu dikkate almamak gerektiğini söylüyor. Ben hamilelik testi yaptım regle 3 gün var. Hayali minniş silik gibi bir çizgi vardı ama çok emin değildim. Ondan sorayım dedim

Ya buradakiler ovülasyonu dikkate almamak gerektiğini söylüyor. Ben hamilelik testi yaptım regle 3 gün var. Hayali minniş silik gibi bir çizgi vardı ama çok emin değildim. Ondan sorayım dedim

Henüz gebelik yapmak istemiyorum çünkü bugün çatlamamın üstünden 12. Gün oluyor ve regl 1. Günü normalde o yüzden sadece ovulasyon yaptım

Bu sabah yaptım yeni testim. Days doctor marka. Ama 3 saatlik uykuyla yaptım. Uyuyana kadar 2 litre su içmişimdir. Ama sanki silik çizgi var gibi ya anlamadım. Eşim de baktı o da var görüyorum dedi. Sıfır test aldım açtım belki gözüme geliyor hayali çizgiler dedim ama sıfır testte de hiç çizgi yoktu. 2.resim karıncalı olan ovülasyon testi o da çift çıkmış. İlk idrar değil 2.idrarla yaptım.
Bende görüyorum silik çizgiyi kan testi verin ben bekleyemezdim hiç

Bende görüyorum silik çizgiyi kan testi verin ben bekleyemezdim hiç
Korkuyorum hayal kırıklığından. 1 senedir deniyorum hep adet oluyorum ve çok üzülüyorum. Bekleyim dedim yoksa içim içimi yiyiyor. 3 gün daha dişimi sıkarım ama her gün test yapacağım gibi duruyor 😅

Korkuyorum hayal kırıklığından. 1 senedir deniyorum hep adet oluyorum ve çok üzülüyorum. Bekleyim dedim yoksa içim içimi yiyiyor. 3 gün daha dişimi sıkarım ama her gün test yapacağım gibi duruyor 😅
sabah ilk idrarla yapın bari diğerini de 😂

sabah ilk idrarla yapın bari diğerini de 😂
E yapıyorum da uyku bozukluğu var çok az uyuyorum ve aşırı su içiyorum uyumadan. O yüzden sıkışmıyorum idrara. İlk idrarla yapıyorum da zaten. Ne bilim ya bugün karnım sancılanıyor adet olmasam iyi 🥲

E yapıyorum da uyku bozukluğu var çok az uyuyorum ve aşırı su içiyorum uyumadan. O yüzden sıkışmıyorum idrara. İlk idrarla yapıyorum da zaten. Ne bilim ya bugün karnım sancılanıyor adet olmasam iyi 🥲
Gebelik belirtisi de aynı adet sancısı gibi zaten hiçbir farkı yok inşallah olmazsın

Ama ovü testi o gebelik değil
Bende ovulasyon testi yapmıştım evde gebelik testim yoktu o şekilde çikti ertesi günü de gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı çok şükür şuan 1.5 aylık hamileyim 🤲🏻🥰 inşallah sizinde vardır 🤲🏻🥰

Back
X