• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi ve ovülasyon testi

Merhaba sonuç ne oldu acaba
Beta hcg 5den büyük çıktı muhtemelen geç döllenme ile bir gebelik ama dpktor bunun yükselmesi lazım sağlıklı gebelik için dedi. Şu an tahmin edemiyoruz acilden yaptık dahiliye doktoru baktı. Duanızı isterim Rabbım hayırlısını versin biraz endişeliyim. Cuma tekrar gideceğiz 2 katına çıkması lazım

Son düzenleme:
Beta hcg 5den büyük çıktı muhtemelen erken gebelik ama dpktor bunun yükselmesi lazım sağlıklı gebelik için dedi. Şu an tahmin edemiyoruz acilden yaptık dahiliye doktoru baktı. Duanızı isterim Rabbım hayırlısını versin biraz endişeliyim. Cuma tekrar gideceğiz 2 katına çıkması lazım
Ay inşallah sağlıklı bir gebelik olur. Allah isteyen herkese versin ❤️

Beta hcg 5den büyük çıktı muhtemelen geç döllenme ile bir gebelik ama dpktor bunun yükselmesi lazım sağlıklı gebelik için dedi. Şu an tahmin edemiyoruz acilden yaptık dahiliye doktoru baktı. Duanızı isterim Rabbım hayırlısını versin biraz endişeliyim. Cuma tekrar gideceğiz 2 katına çıkması lazım
Sonucunuz ne oldu umarım artış olmuştur

Yazıyor gördüm innovita

Ovülasyon da yapmış mıydınız ? Çok sıkıldım şimdi ben. Diğer testi 11 dakika bekledim negatif görünce çöpe attım. Onun markası da days doctor du. Bir tane daha days doctor var elimde yarın sabah aç karnına yapsam mı?
Merhaba bende days doktor ile yapmıştım bişey çıkmadı güvenilir mi bilginiz var mı birde kan testi verdiniz mi

Merhaba bende days doktor ile yapmıştım bişey çıkmadı güvenilir mi bilginiz var mı birde kan testi verdiniz mi
Evet kan verdim. Days doctor bende negatif çıktı. Ama kanda pozitif çıktı. Aslında negatif çıkmadı ama inanılmaz silik hayal meyal görünen bir çizgi çıktı

Merhaba hamileymişsiniz sanırım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı olsun inşallah çok tebrik ederim öncelikle adetten önce mi öğrendiniz öğrendiyseniz kaç gün önce ve belirtileriniz neydi acaba

Kızlar adet tarihime yakın lh testi yaptım bu şekilde sonuç elde ettim.
Bu testen bir gün önce gebelik testi yaptığımda ise negatif sonuç gördüm acaba geç döllenme mi yoksa betac hcg değeri daha yeni mi yükseliyor?

Eklentiler

• 1ea1c73a-d691-4130-9c99-937f6eb8f7cd.webp
    1ea1c73a-d691-4130-9c99-937f6eb8f7cd.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 15
Merhaba hamileymişsiniz sanırım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı olsun inşallah çok tebrik ederim öncelikle adetten önce mi öğrendiniz öğrendiyseniz kaç gün önce ve belirtileriniz neydi acaba
6, 5,4,3 gün önce sürekli test yaptım. Ama hep görünmeyecek kadar silik çıktı. Kan verdim 3 gün kala. Sonra da adet günüm kan verdim

Kızlar adet tarihime yakın lh testi yaptım bu şekilde sonuç elde ettim.
Bu testen bir gün önce gebelik testi yaptığımda ise negatif sonuç gördüm acaba geç döllenme mi yoksa betac hcg değeri daha yeni mi yükseliyor?
Ih testi ne

Kızlar bişi soracağım ovülasyon testim 4 gündür pik iki çizgi de kopkoyu ama reglime daha 12 gün var 4 gün yumurtlama normal mi?

Bu da kaset test. Regl olmasan 3-4 gün sonra bak yazıyordu kutusunda.Şimdi doktoruma yazdım kan testine git progesterone testi de yap dedi. Onu neden yap dedi ki?
Kızlar merhaba adetime 2 -3 gün var 20 mart çatlama günüydü bugün 30 mart ovu test yaptım silik çizgi çıktı sizce gebelik var mı

Eklentiler

• IMG_3555.webp
    IMG_3555.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_3554.webp
    IMG_3554.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 14
Kızlar merhaba adetime 2 -3 gün var 20 mart çatlama günüydü bugün 30 mart ovu test yaptım silik çizgi çıktı sizce gebelik var mı
Ovüde progesterone hormonu fazlaysa öyle çıkıyor. E hamilelikte de o artıyor. Bilemedim ki. İstersen erken gebelik testi yap

Bende ovulasyon testi yapmıştım evde gebelik testim yoktu o şekilde çikti ertesi günü de gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı çok şükür şuan 1.5 aylık hamileyim 🤲🏻🥰 inşallah sizinde vardır 🤲🏻🥰
Gebelik öğrendiğimiz Ovülasyon testi resmi var mı

Back
X