Hamilelik testi yaptığımda,çizginin biri silikti..Hamile olabilir miyim?

dileeemmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
4
0
36
İstanbul
kızlar hamilelik şüpesiyle test yaptım teste çizginin biri silik çıktı tam net diğil.. ya hamile diğilsem die kimseye sölemek istemiorum anlayamadım.. sizce varmı bişey inş.. vardır çok istiorum.. bilgisi olan yazsın lütfen çok heycanlandım...

hamile olabilirsin canım bendede silik çıkmıştı ve hamileydim daha günüm geçmemişti hemde yaptıgımda.günün geçtimi bide çok aşırı su içip tuvalete gidiyordum saat başı sende varmı böyle seyler

ikinci çizgi silik çıktıysa hamilesindir canım,ilkinde benimde öyle çıkmışdı ama bebişim olamadıdüşdü:(İNŞ.sağlıklı bir bebişin olur hayırlısıyla 2-3 gün sora tekrar yap testini daha net çıkar canım,adetine kaç gün kala yaptın testi?

hamile olabilirsin canım bendede silik çıkmıştı ve hamileydim daha günüm geçmemişti hemde yaptıgımda.günün geçtimi bide çok aşırı su içip tuvalete gidiyordum saat başı sende varmı böyle seyler

çok sık çıkıorum lavobaya canmm vallahi suda çok içiorummm ayyy :)

ikinci çizgi silik çıktıysa hamilesindir canım,ilkinde benimde öyle çıkmışdı ama bebişim olamadıdüşdü:(İNŞ.sağlıklı bir bebişin olur hayırlısıyla 2-3 gün sora tekrar yap testini daha net çıkar canım,adetine kaç gün kala yaptın testi?

günüm geçtii canm öle yapmadım

Ozaman hamilesin canım tebrikler eşine söyleyebilirsin şimdilik 3 gün sonra tekrar yap netleşir :49:

benimde silik çıkmıştı çok heyecanlanmıştım canım senin gibi ve hamileymişim 1 kaç gün sonra tekrar tekrar yapmıştım.inş hamilesindir hayırlı evlat nasip etsin rabbim

kızlar hamilelik şüpesiyle test yaptım teste çizginin biri silik çıktı tam net diğil.. ya hamile diğilsem die kimseye sölemek istemiorum anlayamadım.. sizce varmı bişey inş.. vardır çok istiorum.. bilgisi olan yazsın lütfen çok heycanlandım...

benimde öyle olmuştu şimdi 4 aylık bir kızım var hamilesin bence :)

yaa kızlar bende test yapsam çıkarmı adetime 3 gün kaldı.rahmimde sanki taş var gibi kasıklarım ağrıyor ama adet belirtside olabilir offff:((

canım sen 3 gün geçmesini bekle çünkü hamileysen bile çıkmayabilir.. DİLEEEEMCİM İNNNŞALLLAHH HAMİLESİNDİR CANIM VE SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE KUCAĞINA ALIRSIN..:nazar::nazar::emir_bebek:

haklısın canım dün yaptım test çıkmadı moralim çok bozuldu,geçen akşam kanlı akıntı geldi ama devamı yok,günümde adet olucam sanırım bu ayda hüsran:(

en kesin sonuç en yakın sağlık kuruluşunda gebelik kan testi kızlar günü gününe alırsınız sonucu. ben hep öyle yaptım kesin sonuç en rahatı.

kızıma hamile kaldıgımda bende de ikinci çizgi haal mayal gibiydi her keze göstermiştim varmı diye kimse bilememişti ongün bekledim doktora gittim hcb yaptırdım bir ayık hamile çıktım senden lekede gelse bile hcb değerlerine baktır canım bebeğin çok küçük oldugu için ikinci çizgi net değil hcb baktırmadan hamile değilim deme

ben hamile kaldığımı bilmiyodum.göğüslerimde aşırı bi hassasiyet vardı.dokunamıyordum bile. adetimde 5 gün geçmişti test yaptım çizginin teki silik çıktı.eşim bekle biraz daha dedi.o arada grip oldum ilaç kullanmam gerkiyodu.mecbur kan testi yaptırdım.o zaman öğrendim hamile olduğumu.

:69:bende bebeğime hamileyken sanırım kızım 2 haftalık dı karnımda migdem de kıraplar oluşmaya başladı ve uyumak çok istiyordum valla tek belırtı bende bu oldu allah rahmet etsın anneannem rüyama geldı sen hamilesin dedin uyandım hemen tes yaptırdım bebeğim bir aydık çıkmıştı canım şuan ıkıncıbebeğime hamıleyım 3 haftalık oldu goguslerde aşırı hassasiyet mide agrısı kırapbı hafif baş dönmesi tek yönlü kasık agrısı iştahsızlık aşırı akıntı canım benım belırtilerim bunlar ama sen emınsen bebeğine kesın vardı inşaallah

Back
X