Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar geçen ayın 26tisinda adet oldum 4gun suruyo yunurtlama günlerimi degerlendirdim 5 gün sonra test yaptım böyle çıktı ama iki üç gün sonra test yaptım çıkmadı kasık ağrım ara ara bel ağrım oluyor sizce test bozuk olablirmi adet olmama iki gün var
Arkadaşlar geçen ayın 26tisinda adet oldum 4gun suruyo yunurtlama günlerimi degerlendirdim 5 gün sonra test yaptım böyle çıktı ama iki üç gün sonra test yaptım çıkmadı kasık ağrım ara ara bel ağrım oluyor sizce test bozuk olablirmi adet olmama iki gün varEki Görüntüle 3265252
Eki Görüntüle 3265253
Bu arkadaşımın testi bunda benimki kadar belli değil ama hamileymiş kimyasal gebelik mis düşük yaptı benimki belirgin ama umutsuz bı sonuç almaktan korkuyorum
Bu arkadaşımın testi bunda benimki kadar belli değil ama hamileymiş kimyasal gebelik mis düşük yaptı benimki belirgin ama umutsuz bı sonuç almaktan korkuyorum
Ben markasını sordum canım ama 2. Çizgi çok belli senin benimki daha silik ve dağıldı desem daha doğru Eki Görüntüle 3265259
Bu şekilde benimkide bebetime markası bunun