Hamilelik testi yaptım bakarmisiniz lutfen

nhlyldzzs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2023
9
0
1
23
Arkadaşlar geçen ayın 26tisinda adet oldum 4gun suruyo yunurtlama günlerimi degerlendirdim 5 gün sonra test yaptım böyle çıktı ama iki üç gün sonra test yaptım çıkmadı kasık ağrım ara ara bel ağrım oluyor sizce test bozuk olablirmi adet olmama iki gün var
IMG-20230623-WA0000.webp
IMG-20230623-WA0002.webp

Ya t
Arkadaşlar geçen ayın 26tisinda adet oldum 4gun suruyo yunurtlama günlerimi degerlendirdim 5 gün sonra test yaptım böyle çıktı ama iki üç gün sonra test yaptım çıkmadı kasık ağrım ara ara bel ağrım oluyor sizce test bozuk olablirmi adet olmama iki gün varEki Görüntüle 3265252 Eki Görüntüle 3265253
Ya test bozuk ya da çok damlattınız idrarı. Farklı bi testle sabah deneyebilirsiniz

Canım markası ne testin bende bugün bir sürü test yaptım da bozukmu değilmi kafam karıştı. Ama senin var gibi sanki

Normal eczaneden aldığım test bozk olsa ilk çizgi cikarmi ki acaba olmasa hiç çıkma diokar kafam karıştığı için sordum
Ben markasını sordum canım ama 2. Çizgi çok belli senin benimki daha silik ve dağıldı desem daha doğru
IMG_20230623_192628.webp

Bu şekilde benimkide bebetime markası bunun

Bu arkadaşımın testi bunda benimki kadar belli değil ama hamileymiş kimyasal gebelik mis düşük yaptı benimki belirgin ama umutsuz bı sonuç almaktan korkuyorum

Eklentiler

• IMG-20230623-WA0006.webp
    IMG-20230623-WA0006.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 59
4damla damlattin
Az olacak şekilde 3 damla damlatmayı deneyin damlalar büyük olunca da böyle oluyor
Bu arkadaşımın testi bunda benimki kadar belli değil ama hamileymiş kimyasal gebelik mis düşük yaptı benimki belirgin ama umutsuz bı sonuç almaktan korkuyorum
Korkmayın her şey hayırlısına varıyor çok iyi anlıyorum isteğinizi ve endişenizi

Back
X