Regle 3 gün kala

Daha net görünüyor, inşallah kuruma çizgisi değildir. Sabah tekrarlayın isterseniz yeni bir testle daha sağlıklı olur 🥰

Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah bizde 2,5 senedir bekliyoruz bir düşüğüm oldu daha olmadı pcos var bende bugün pridector yaptım pembe olan bakabilir misiniz çizgi görüyor musunuz
ilk 5 dk içerisinde mi çektiniz acaba çok silik bir çizgi görüyorum, çok yeni muhtemelen

Eklentiler

• IMG_8952.webp
    IMG_8952.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 32
Bu stresimizi nasıl yönetebiliriz bilmiyorum. Demek ki sağlıksız olacaktı büyüseydi. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kolaylıkla evlat nasip etsin 🥰
Aynen öyle duanda beni umutma lütfen sağlıkla olsun inşallah ben yonetemiyorum vallahi bı çaresi varsa bana diyin yapacam vallahi

Aynen öyle duanda beni umutma lütfen sağlıkla olsun inşallah ben yonetemiyorum vallahi bı çaresi varsa bana diyin yapacam vallahi
Rabbim sabrımızı arttırmak için geciktiriyor ama eminim ki güzelleştiriyor. Tevekkül etmekten başka bir çaremiz yok canım 🥹

Çok silik çıkması daha yeni olduğunu gösteriyor, zaten 3 gün varmış regle. Büyük ihtimalle pozitif 💛 Benim testlerim en silik olan regle 2 gün kala, en koyusu da reglden 2 gün sonra. Ortadaki regl günü. Her gün iki katına çıkıyor beta çabucak yükseliyor. Böyle takip edin isterseniz. Ben regl günü kan vermiştim 581 çıkmıştı
Merhabalar benim açtığım konuyada bakar mısınız aynı test markası en silik olanda t bölgesinoe çitf çizgi görüyor muydunuz biri daha net gözüküyor diğeri belli belirsiz sizinde öylemi

Rabbim sabrımızı arttırmak için geciktiriyor ama eminim ki güzelleştiriyor. Tevekkül etmekten başka bir çaremiz yok canım 🥹
Çok sabirliyim ama olmuyor isyanda etmiyorum yurt dışında yaşıyorum hiç bişey bilmiyolar burdakiler sağlıksız diyip duruyor düşük yapmamam için bişey yapmiyolar artık kafamda su sor var acaba bütün gebelikler düşükle mi sonuclanacak diye piskolojikmen bunu düşünüyorum surekli

Çok sabirliyim ama olmuyor isyanda etmiyorum yurt dışında yaşıyorum hiç bişey bilmiyolar burdakiler sağlıksız diyip duruyor düşük yapmamam için bişey yapmiyolar artık kafamda su sor var acaba bütün gebelikler düşükle mi sonuclanacak diye piskolojikmen bunu düşünüyorum surekli
Hiçbir şey olmaz zamanı geldiyse. Rızkı oluştuysa. Gönlünü ferah tut. Ben 6 ay önceden beslenme düzenimi değiştirdim. Karatay kitaplarını okuyup un, şeker vs bıraktım elimden geldiğince. İncir kürü uyguladım yumurtlama günüme kadar. Haşlanmış havuç yedim akşamları. Yumurtam büyümüyordu. Qenzim takviyesi verdi doktor. Belki bu tarz destekler yapmışsındır ama benimkiler de bunlardı🌿

Hiçbir şey olmaz zamanı geldiyse. Rızkı oluştuysa. Gönlünü ferah tut. Ben 6 ay önceden beslenme düzenimi değiştirdim. Karatay kitaplarını okuyup un, şeker vs bıraktım elimden geldiğince. İncir kürü uyguladım yumurtlama günüme kadar. Haşlanmış havuç yedim akşamları. Yumurtam büyümüyordu. Qenzim takviyesi verdi doktor. Belki bu tarz destekler yapmışsındır ama benimkiler de bunlardı🌿
canım günaydın, ben bugün yine kan vericem ama öncesinde dayanamadım test yaptım 🤭 test sanki biraz koyulaşmış gibi ekte ilkini ve şimdikini eklicem. inşallah güzel artmıştır sen ne zaman gideceksin bir daha kan vermeye

Eklentiler

• IMG_6219.webp
    IMG_6219.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 26
  • 5D8C58E0-D088-428B-BDAA-5BA9DDD5E74F.webp
    5D8C58E0-D088-428B-BDAA-5BA9DDD5E74F.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 26
Hayır Regle 3 gün var daha, direkt kimyasal olabilir değer düşük Tokat etkisi oluşturdu 🥲
İlk betaya bakıp kimyasal olabilir demesi cok şaşırtıcı gercekten . Ben adet günüm geçtikten bi gün sonra 23 ile öğrendimm . Sizin daha 3 gün var 2 güne bir en az %66artış olması yeterli gönlünüzü ferah tutun . Ben kanamam olmasına ragmen onun iyi olduguna emindim . 12 haftaya kadar sürekli kanama yaşadım yeterki rabbim ol desin siz gönlünüzğ ferah tutun

Back
X