- 25 Temmuz 2024
- 216
- 95
- 18
- Konu Sahibi mimarimtirak
evet ilk günde bugünde laboquick kullandım. ilk fotodan sonra 71 çıktı betam bugün yine kan vericem koyulaşma oldu mu diye meraktan yaptımKaset test labouik se kesin hamilesin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ilk günde bugünde laboquick kullandım. ilk fotodan sonra 71 çıktı betam bugün yine kan vericem koyulaşma oldu mu diye meraktan yaptımKaset test labouik se kesin hamilesin
Hayırlı olsun sağlıkla alın kucagınıza inşallahevet ilk günde bugünde laboquick kullandım. ilk fotodan sonra 71 çıktı betam bugün yine kan vericem koyulaşma oldu mu diye meraktan yaptım![]()
çok teşekkür ederim siz de sağlıkla alın inşallahHayırlı olsun sağlıkla alın kucagınıza inşallah
Hayırlı olsun sağlıkla alın kucagınıza inşallahevet ilk günde bugünde laboquick kullandım. ilk fotodan sonra 71 çıktı betam bugün yine kan vericem koyulaşma oldu mu diye meraktan yaptım![]()
Aminnnçok teşekkür ederim siz de sağlıkla alın inşallah![]()
İyice belirginleşmişcanım günaydın, ben bugün yine kan vericem ama öncesinde dayanamadım test yaptımtest sanki biraz koyulaşmış gibi ekte ilkini ve şimdikini eklicem. inşallah güzel artmıştır sen ne zaman gideceksin bir daha kan vermeye
Ponçikti esasen doktorum neden böyle dedi birden anlamadımİlk betaya bakıp kimyasal olabilir demesi cok şaşırtıcı gercekten . Ben adet günüm geçtikten bi gün sonra 23 ile öğrendimm . Sizin daha 3 gün var 2 güne bir en az %66artış olması yeterli gönlünüzü ferah tutun . Ben kanamam olmasına ragmen onun iyi olduguna emindim . 12 haftaya kadar sürekli kanama yaşadım yeterki rabbim ol desin siz gönlünüzğ ferah tutun
Yazarsın son değerini belli olduktan sonraevet ilk günde bugünde laboquick kullandım. ilk fotodan sonra 71 çıktı betam bugün yine kan vericem koyulaşma oldu mu diye meraktan yaptım![]()
evet evet sen de yarın kan verince lütfen yazYazarsın son değerini belli olduktan sonra![]()
Anlaştıkevet evet sen de yarın kan verince lütfen yaz![]()
Regl olacakmış gibi bir his var mı sende de ara araevet evet sen de yarın kan verince lütfen yaz![]()
evet alt karnımda bazen sancılanma oluyor ama regl öncesi gibi yoğun ve uzun süreli değil, bazen ani hareketlerde daha sancılı oluyoRegl olacakmış gibi bir his var mı sende de ara ara
Bende de aynı durum var biraz regl olacakmışım gibi ve akıyormuş gibi his oluyor, sonra geçiyor. Ara ara da sancılı batmalar oluyorevet alt karnımda bazen sancılanma oluyor ama regl öncesi gibi yoğun ve uzun süreli değil, bazen ani hareketlerde daha sancılı oluyo
yok hiç akma hissiyatı yaşamadım sadece sancılanma oluyor ara sıra. internetten araştırdığımda ilk zamanlar normal olduğu yazıyordu ama bugün doktora da sorucam bu sancılanmayı. hatta bende bıçak saplanması gibi oluyo tek taraflı bazenBende de aynı durum var biraz regl olacakmışım gibi ve akıyormuş gibi his oluyor, sonra geçiyor. Ara ara da sancılı batmalar oluyor
Aminn inşallahPonçikti esasen doktorum neden böyle dedi birden anlamadımböyle mesajlar aldıkça rahatlıyorum, Rızkı geldiyse tutunacak minnağım
Rabbim size de bundan sonraki tüm süreçleri rahat geçirmeyi nasip etsin inşallah
![]()
Bende bi tane var dur sana atayım onu yapacam burda birinde okumustumHiçbir şey olmaz zamanı geldiyse. Rızkı oluştuysa. Gönlünü ferah tut. Ben 6 ay önceden beslenme düzenimi değiştirdim. Karatay kitaplarını okuyup un, şeker vs bıraktım elimden geldiğince. İncir kürü uyguladım yumurtlama günüme kadar. Haşlanmış havuç yedim akşamları. Yumurtam büyümüyordu. Qenzim takviyesi verdi doktor. Belki bu tarz destekler yapmışsındır ama benimkiler de bunlardı![]()
Koyulaşma var bencecanım günaydın, ben bugün yine kan vericem ama öncesinde dayanamadım test yaptımtest sanki biraz koyulaşmış gibi ekte ilkini ve şimdikini eklicem. inşallah güzel artmıştır sen ne zaman gideceksin bir daha kan vermeye
Evet bunu da gördüm. İnşallah şifası, sebebi gelir bir yerdenBende bi tane var dur sana atayım onu yapacam burda birinde okumustum
8 ay önce baktırdım ama yaparım n'olacak bisey kaybetmem rabbim umudumuzu boşa cikarmasin inşallahEvet bunu da gördüm. İnşallah şifası, sebebi gelir bir yerdenHormon değerlerine baktırdın mı. Saroçoğlunun incir kürü prolaktin yüksekliği olanlara önerilmiyor mesela.
Linkte var.
İncir kürü linki
Stres olmayın, vakti saatini bekliyordur8 ay önce baktırdım ama yaparım n'olacak bisey kaybetmem rabbim umudumuzu boşa cikarmasin inşallah