Gebeliğe Hazırlık Hamilelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dimi onunku baya net sen ilk çocuk mu istiyon ilkin mi olcak nasipse
Evet canım inşallah nerdeyse 1,5 yıllık evliyim 8aydır istiyoruz malesef henüz olmadı ama hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsin

1 seneye kadar olmaması normal diyorlar sorun olmaz canım adetin düzenli mi?
Düzenli canım birkaç kere muayenede oldum çok şükür rahimde yumurtalıkta bir sorunum yok hormon değerlerimde normal sadece prolaktin yüksekliğim vardı onun için de ilaç kullandım

Maşallah canım erkenden belli etmiş kendini, sağlıkla kucağına al inşallah
Amiin inşallah canım. İnşallah hepimiz tez vakitte kavuşuruz. Sağlıkla gelsinler inşallah. ❤

Sen ne zaman kan testi yaptıracaksın. Ben daha bekliyorum. Regl geçmeden kesin değil sanki.
Bende bekleyeceğim canım haftaya belki randevu alırım tam net koyulaşsın testler bence kimyasal olma ihtimali her zaman var

Bende bekleyeceğim canım haftaya belki randevu alırım tam net koyulaşsın testler bence kimyasal olma ihtimali her zaman var
Bende öyle düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. ❤

Ayy inşaAllah bebişlerimiz bizimledir bundan 9 ay sonrada doğdun mu kim önce doğacak diye konuşalım
Yaa inşallah inşallah. Ne güzel telaşlar onlar süt kokan bebek özledimm

Kaç yaşında benim ki eğer varsa aralarında 4,5 yaş olacak inşallah.
MaşaAllah ben fazla ara vermek istemedim eğer varsa benimde aralarında 3 yaş dan bir ay eksik olcak.. bu arada ovulasyon testlerim vardı fazlaliyetten ondan yaptım ovulasyon testi de koyu çıkıyor diyolar ya o da yine koyulaşmış

Maşallah maşallah. ben hamilelik takvimi eklemek istiyorum yaa. Yarın sabahta koyu görürsem eklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…