Bende öyle düşündüm daha çıkmaz diye ama hafifte olsa görülüyo gibime geldi ovulasyon testini yine akşam saatinde mi yapayım sabah mı?Bana kuruma çizgisi gibi geldi testin sağ yanı beyaz solda idrar kurumuş kalmış yarın tekrar yap testi yumurtlama olalı bir hafta olduysa şuan gebelik varsa bile çıkmaz testte çok erken kana bile yedinci günden sonra geçmeye başlıyor ovulasyon testi yap istersen koyulaşma başladıysa tekrar gebelik vardır
İnşaAllahBen adetime 1 hafta kala öğrenmiştim darısı sana
Ayyy inşaAllahHafif çok gölge gibi bi çizgi var sanki canım inşallah doğrudur
Sanki var gibi görüyorum bendeKızlar bu da benim testim , bat 5 gün dpo 9 sizce var mı ?
Eki Görüntüle 2705902
Eğer gebelik varsa günün her saatinde koyu çıkıyor zaten yedinci gün itibariyle koyulaşma oluyor arkadaşlarımda o şekilde oldu yaniBende öyle düşündüm daha çıkmaz diye ama hafifte olsa görülüyo gibime geldi ovulasyon testini yine akşam saatinde mi yapayım sabah mı?
Eve gidince yapacağım atarım burayadaEğer gebelik varsa günün her saatinde koyu çıkıyor zaten yedinci gün itibariyle koyulaşma oluyor arkadaşlarımda o şekilde oldu yani
İnşallah. Çoook amiin.❤Yaaa Sende de var gibii canımm inşallah bebişlerimiz bizimledir ♥
Çok düzensiz uygulama 22. DiyorBat’lar nedir kızlar, regle kaç gününüz kaldı ??
Benim de 21i bakalımm çok heyecanlıÇok düzensiz uygulama 22. Diyor
Yarın tekrarlayacakmısın testi ?Benim de 21i bakalımm çok heyecanlı
Evet canım sabah tekrarlıcamYarın tekrarlayacakmısın testi ?
Yaa bizim için zaten erken daha ama erken gebelik testi benimkilerBu da regl 3. Gün geciktiğinde sabahıydu
Eki Görüntüle 2705955
Hayırlı olsun bu arada Allah sağ salim kucağjna almayı nasip etsinBu da regl 3. Gün geciktiğinde sabahıydu
Eki Görüntüle 2705955
Atarsın tekrar bakalım nolcakEvet canım sabah tekrarlıcam
Erken gebelik testinde daha net çıkıyor dur onu da koyayım. 3. Günün aksami eşimden istedim akşamında yaptım. Çok teşekkür ederim sen de Hayırlı haberler al inşallah canım benimYaa bizim için zaten erken daha ama erken gebelik testi benimkiler
Ayy inşaAllah canımErken gebelik testinde daha net çıkıyor dur onu da koyayım. 3. Günün aksami eşimden istedim akşamında yaptım. Çok teşekkür ederim sen de Hayırlı haberler al inşallah canım benimEki Görüntüle 2705960
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?