Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 dk sonra fln baktım tekrardan böyle gördümKaçıncı daikada oldu. Kuruma çizgisi gibi duruyor cunku
Emzirdigim icinn adet olmadım henüz oğlum 1 yaş 1 aylıkKaç gün geçti regliniz?
Sanki silik bir çizgi var gibi. Birkaç gün bekleyip tekrar yapın. Hamilelik varsa koyulaşır zaten.Emzirdigim icinn adet olmadım henüz oğlum 1 yaş 1 aylık![]()
Çok teşekkür ederimSanki silik bir çizgi var gibi. Birkaç gün bekleyip tekrar yapın. Hamilelik varsa koyulaşır zaten.
Canm gebelik görünüyor bence tekrar başka marka test yap ondada varsa doktora git çocuk emziriyormusun bazen çocuğu zehirleyeniliyormus sütunEki Görüntüle 3099356 Eki Görüntüle 3099359 silikte olsa çizgi var bence yada benmi öyle görüyorum sizce kızlar böyle olup hamile olduğunu öğrenen varmı![]()
İlk defa duydum. Çevremde emzirirken hamile kalan herkes emzirmeye devam etti. Doktor önerdi üstelik. Çok şaşırdım.Canm gebelik görünüyor bence tekrar başka marka test yap ondada varsa doktora git çocuk emziriyormusun bazen çocuğu zehirleyeniliyormus sütun
Öncelikle teşekkür ederimCanm gebelik görünüyor bence tekrar başka marka test yap ondada varsa doktora git çocuk emziriyormusun bazen çocuğu zehirleyeniliyormus sütun
Süt korumuyor ki yarın beli olur inşallah bakalımİlk defa duydum. Çevremde emzirirken hamile kalan herkes emzirmeye devam etti. Doktor önerdi üstelik. Çok şaşırdım.![]()
Canm gebelik görünüyor bence tekrar başka marka test yap ondada varsa doktora git çocuk emziriyormusun bazen çocuğu zehirleyeniliyormus sütun
Bnm kuzenime emzirmeyi birak hemn demişti doktor bnde ondan duymuştumİlk defa duydum. Çevremde emzirirken hamile kalan herkes emzirmeye devam etti. Doktor önerdi üstelik. Çok şaşırdım.![]()