Hamilelik testi

Zxcvvn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2023
1.066
225
53
Hanımlar bu kötü günde böyle birşey sormak istmezdim ama çok istediğimiz için cokda ugrastigjmjz için sormak istedim akşam yaptım sabaha böyle olmuş adetime 6 gün var sizce olabilirmi

Eklentiler

• IMG_20230210_110527.webp
    IMG_20230210_110527.webp
    94,1 KB · Görüntüleme: 93
cok yeni oldugu icin gec cikmis olabilir mutlaka tekrarlayin insallah hemen cikan cizgileriniz olur 🙏

bence erken gebelik testiyle dene bunlar hata veriyor pamuğum, belirtilerin nelerdi

Hanımlar bu kötü günde böyle birşey sormak istmezdim ama çok istediğimiz için cokda ugrastigjmjz için sormak istedim akşam yaptım sabaha böyle olmuş adetime 6 gün var sizce olabilirmi
Ayrıca özür dilemenize gerek yok, sağlık ve gebelik yazıları istisnadır :KK200:

Akşamdan sabaha çıkan kuruma çizgisi olur. İlk 5 dakikada çizgi çıktıysa dikkate alınır.ama sonradan çıkıpta hamileyim diyenler de vardı. Her zaman kan tahlili en garanti olan bencee

Evet hamilelik yokmuş maalesef doktora gittik adetli bir şekilde benim ca 125 im yüksek cikti esiminde sperm sayısı iyi ama yavaşlığı varmış

Back
X