Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar bu kötü günde böyle birşey sormak istmezdim ama çok istediğimiz için cokda ugrastigjmjz için sormak istedim akşam yaptım sabaha böyle olmuş adetime 6 gün var sizce olabilirmi
Hanımlar bu kötü günde böyle birşey sormak istmezdim ama çok istediğimiz için cokda ugrastigjmjz için sormak istedim akşam yaptım sabaha böyle olmuş adetime 6 gün var sizce olabilirmi
Akşamdan sabaha çıkan kuruma çizgisi olur. İlk 5 dakikada çizgi çıktıysa dikkate alınır.ama sonradan çıkıpta hamileyim diyenler de vardı. Her zaman kan tahlili en garanti olan bencee