Hamilelik testi

Eylueylul1148

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2022
256
41
48
İyi günler diliyorum, adetimin bitiminden bir gün sonra ilişkim oldu fakat kondom ile korunuyorduk. İlişki esnasında partnerim bir an durdu yırtıldı sandım deyip kondomu kontrol etti ve yırtılmamış dedi emin olduğunu söyledi. İlişki sonrasında affedersiniz vajinamı da kontrol ettim hiç sperm yoktu. Eşim de sonra temizlenirken bir şey demedi. Eğer yırtılma olsaydı fark edilirdi diye düşünüyorum. Şimdi reglime 6 gün kaldı sadece biraz göğüs hassasiyetim var ama o da adetten önce olurdu genelde. Sizce hamile miyimdir ve sizce ne zaman test yapmam lazım doğru sonuç için ilişki üstünden 15 gün tahmini yumurtlamadan da 8 gün geçti

Son düzenleme:
Hiç bir belirtiniz yok zaten korunmuşsunuz da, gebelik yoktur bence

Bütün konuların hep aynı. Neden bir korunma yöntemi Kullanmayıp düzenli aralıklarla sürekli aynı temada konu açıyorsun?

Bütün konuların hep aynı. Neden bir korunma yöntemi Kullanmayıp düzenli aralıklarla sürekli aynı temada konu açıyorsun?
Kusura bakmayın lütfen cevap vermek zorunda da değilsiniz, kondomla korunmayı tercih ediyorum lakin bir aksaklık olunca akıl danışabileceğim sadece burası geliyor. Anksiyete bozukluğum var maalesef ve normal gözükebilecek bazı şeyler benim için daha zor olabiliyor umarım kendimi açıklayabilmişimr teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…