Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım aynı şey başıma geldi kan verdim negatifMerhaba hamilelik testi yaptığımda tek çizgi oldugunu görünce direkt kenara attım beklemedim üzüldüğüm için tekrar çöpe atmaya giderken böyle gözle görünür bir çizgi oldugunu farke ettim kaç dk da çıktı bilmiyorum sizce hamilelik var mıdır boşuna mı ümitleniyorum ya
Eki Görüntüle 3262392
Kuruma çizgisi olabilir bat gününüzü bekleyin benceMerhaba hamilelik testi yaptığımda tek çizgi oldugunu görünce direkt kenara attım beklemedim üzüldüğüm için tekrar çöpe atmaya giderken böyle gözle görünür bir çizgi oldugunu farke ettim kaç dk da çıktı bilmiyorum sizce hamilelik var mıdır boşuna mı ümitleniyorum ya
Eki Görüntüle 3262392
bende kimyasalı 58le öğrendim bugün kan bermeye gidicem umaeım sıfırlanmıştırBende sizin gibi yapıp negatif olunca çöpe atmıştım,sonra dayanamayıp geri çıkarıp bakmıştım silik çizgi vardı ama kasık ağrımda vardı kan vermiştim betam 58 çıktı ikinci kan verdiğimde 3 e düşmüştükimyasal gebelikmiş ilk defa duyduğum birşeydi çok üzülmüştüm siz birkaç gün sonra tekrar test yapın yeni de olabilir gebeliğiniz
![]()
Bir iki gün bekleyip ilk idrarla teat yapın eğer hamişseniz daha koyu cıkacaktıeTekrar Yaptım ama kenarları pembe olarak kaldı böyle anlamadım
Eki Görüntüle 3262557
Kan verdiniz mi vücut sıfırlamış mı ?bende kimyasalı 58le öğrendim bugün kan bermeye gidicem umaeım sıfırlanmıştır
dün kan verdim sıfırdı yarın akşam acile gidip yine vericem sıfırlsmıştır muhtemelenKan verdiniz mi vücut sıfırlamış mı ?
0dı yazmışım 6ydıdün kan verdim sıfırdı yarın akşam acile gidip yine vericem sıfırlsmıştır muhtemelen
0dı yazmışım 6ydı![]()
D vitamini kullanıyor musun kan değerlerinize bakıldı mı ?dün kan verdim sıfırdı yarın akşam acile gidip yine vericem sıfırlsmıştır muhtemelen
Ay hala kanamam sürüyo benim bi daha kan vermeye de gitmedim d vtamini de kullanmıyorumnoldu kiD vitamini kullanıyor musun kan değerlerinize bakıldı mı ?
Ah ah senle ben ne zaman atcaz bu psikolojiyiBende sizin gibi yapıp negatif olunca çöpe atmıştım,sonra dayanamayıp geri çıkarıp bakmıştım silik çizgi vardı ama kasık ağrımda vardı kan vermiştim betam 58 çıktı ikinci kan verdiğimde 3 e düşmüştükimyasal gebelikmiş ilk defa duyduğum birşeydi çok üzülmüştüm siz birkaç gün sonra tekrar test yapın yeni de olabilir gebeliğiniz
![]()
Ben iki defa kimyasal geçirdim ikinciye daha bir ay olmadan test yaptım pozitif çıktı kan değerim 4000 çıktı Şuan 7 haftalık hamile olduğumu söyledi doktor yine de çok korkuyorum rabbim senin de içini ferahlatsın inşallah Allahım sana da nasip etsin böyle güzel duyguyuAh ah senle ben ne zaman atcaz bu psikolojiyi![]()
Ay ben daha hazır hissetmiyorum beklicem 1-2 ayBen iki defa kimyasal geçirdim ikinciye daha bir ay olmadan test yaptım pozitif çıktı kan değerim 4000 çıktı Şuan 7 haftalık hamile olduğumu söyledi doktor yine de çok korkuyorum rabbim senin de içini ferahlatsın inşallah Allahım sana da nasip etsin böyle güzel duyguyu![]()