K kubokub Üye Kayıtlı Üye 9 Kasım 2022 34 14 8 30 3 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi kubokub #1 Bu testlerin yanımla ihtimali var mı sizce? Adetim 3 gün geçti sizce betam kaçtır ya da hamile miyimdir? Kafamda deli sorular Eklentiler 20230703_113021.webp 16,1 KB · Görüntüleme: 60
Bu testlerin yanımla ihtimali var mı sizce? Adetim 3 gün geçti sizce betam kaçtır ya da hamile miyimdir? Kafamda deli sorular
KendineRenkli Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Şubat 2023 304 583 33 3 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi kubokub #2 Hata payı tabii ki her testte var ama bu baya koyu, silik çizgi gibi değil. Çok beklemeden çekilen bir fotoğraf ise hayırlısı olsun, gebesiniz
Hata payı tabii ki her testte var ama bu baya koyu, silik çizgi gibi değil. Çok beklemeden çekilen bir fotoğraf ise hayırlısı olsun, gebesiniz
LadyyyCC ♓🦄💮 Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2022 607 473 33 3 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi kubokub #3 Bayağı net çıkmış markası ne? Çok çok koyu olup kan testi negatif olanı da gördüm. Ama bence kan verin
Bayağı net çıkmış markası ne? Çok çok koyu olup kan testi negatif olanı da gördüm. Ama bence kan verin
K kubokub Üye Kayıtlı Üye 9 Kasım 2022 34 14 8 30 3 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi kubokub #4 LadyyyCC .!.: Bayağı net çıkmış markası ne? Çok çok koyu olup kan testi negatif olanı da gördüm. Ama bence kan verin Genişletmek için tıkla... Artımed. Bugün sabah kan verdim ama sonucu alana kadar da dayanamayıp test yaptim insallah sağlıklı bi gebelik vardır
LadyyyCC .!.: Bayağı net çıkmış markası ne? Çok çok koyu olup kan testi negatif olanı da gördüm. Ama bence kan verin Genişletmek için tıkla... Artımed. Bugün sabah kan verdim ama sonucu alana kadar da dayanamayıp test yaptim insallah sağlıklı bi gebelik vardır
K kubokub Üye Kayıtlı Üye 9 Kasım 2022 34 14 8 30 3 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi kubokub #5 KendineRenkli .!.: Hata payı tabii ki her testte var ama bu baya koyu, silik çizgi gibi değil. Çok beklemeden çekilen bir fotoğraf ise hayırlısı olsun, gebesiniz Genişletmek için tıkla... Ilk 3 dakikada çıktı
KendineRenkli .!.: Hata payı tabii ki her testte var ama bu baya koyu, silik çizgi gibi değil. Çok beklemeden çekilen bir fotoğraf ise hayırlısı olsun, gebesiniz Genişletmek için tıkla... Ilk 3 dakikada çıktı
LadyyyCC ♓🦄💮 Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2022 607 473 33 3 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi kubokub #6 kubokub .!.: Artımed. Bugün sabah kan verdim ama sonucu alana kadar da dayanamayıp test yaptim insallah sağlıklı bi gebelik vardır Genişletmek için tıkla... İnşallah
kubokub .!.: Artımed. Bugün sabah kan verdim ama sonucu alana kadar da dayanamayıp test yaptim insallah sağlıklı bi gebelik vardır Genişletmek için tıkla... İnşallah
KendineRenkli Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Şubat 2023 304 583 33 3 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi kubokub #7 kubokub .!.: Artımed. Bugün sabah kan verdim ama sonucu alana kadar da dayanamayıp test yaptim insallah sağlıklı bi gebelik vardır Genişletmek için tıkla... İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz
kubokub .!.: Artımed. Bugün sabah kan verdim ama sonucu alana kadar da dayanamayıp test yaptim insallah sağlıklı bi gebelik vardır Genişletmek için tıkla... İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz