M mihri_63 Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2025 14 4 1 23 Perşembe 13:50 Konu Sahibi Konu Sahibi mihri_63 #1 Merhaba arkadaşlar ben dün test almaya çıktım 29 ekimden dolayı nöbetçi eczane aradım durdum bu hamilelik testleri neden artık marketlerde satılmıyor belki başlı marketlerde satılsa istediğimiz zaman alabilsek
Merhaba arkadaşlar ben dün test almaya çıktım 29 ekimden dolayı nöbetçi eczane aradım durdum bu hamilelik testleri neden artık marketlerde satılmıyor belki başlı marketlerde satılsa istediğimiz zaman alabilsek
E eftelyacandan Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2025 19 6 1 19 Dün 15:46 Konu Sahibi Konu Sahibi mihri_63 #2 Aynı konudan muzdaribim, bende o gün aradım kapalıydı nöbetçi eczaneler de uzaktı gidemedim. 10 gün gecikti bugün gidicem bende
Aynı konudan muzdaribim, bende o gün aradım kapalıydı nöbetçi eczaneler de uzaktı gidemedim. 10 gün gecikti bugün gidicem bende
M mihri_63 Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2025 14 4 1 23 Dün 18:39 Konu Sahibi Konu Sahibi mihri_63 #3 eftelyacandan .!.: Aynı konudan muzdaribim, bende o gün aradım kapalıydı nöbetçi eczaneler de uzaktı gidemedim. 10 gün gecikti bugün gidicem bende Genişletmek için tıkla... Evet ya keşke marketlerde satılsa bazı eczaneler uzak kalıyor insan mecburen onca yol gidiyor
eftelyacandan .!.: Aynı konudan muzdaribim, bende o gün aradım kapalıydı nöbetçi eczaneler de uzaktı gidemedim. 10 gün gecikti bugün gidicem bende Genişletmek için tıkla... Evet ya keşke marketlerde satılsa bazı eczaneler uzak kalıyor insan mecburen onca yol gidiyor
M mihri_63 Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2025 14 4 1 23 Dün 18:40 Konu Sahibi Konu Sahibi mihri_63 #4 eftelyacandan .!.: Aynı konudan muzdaribim, bende o gün aradım kapalıydı nöbetçi eczaneler de uzaktı gidemedim. 10 gün gecikti bugün gidicem bende Genişletmek için tıkla... Benimde 5 gün oldu dün yaptım negatif çıktı halen gelmedi
eftelyacandan .!.: Aynı konudan muzdaribim, bende o gün aradım kapalıydı nöbetçi eczaneler de uzaktı gidemedim. 10 gün gecikti bugün gidicem bende Genişletmek için tıkla... Benimde 5 gün oldu dün yaptım negatif çıktı halen gelmedi
E eftelyacandan Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2025 19 6 1 19 Dün 19:29 Konu Sahibi Konu Sahibi mihri_63 #5 mihri_63 .!.: Benimde 5 gün oldu dün yaptım negatif çıktı halen gelmedi Genişletmek için tıkla... İstiyorsanız inşallah olur
mihri_63 .!.: Benimde 5 gün oldu dün yaptım negatif çıktı halen gelmedi Genişletmek için tıkla... İstiyorsanız inşallah olur
M mihri_63 Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2025 14 4 1 23 Dün 19:34 Konu Sahibi Konu Sahibi mihri_63 #6 eftelyacandan .!.: İstiyorsanız inşallah olur Genişletmek için tıkla... Amin inşallah ya