Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun evet var en yakın zamanda kan verinSizce hamilelik var mi sizce kızlarrr???
test markası awoxEki Görüntüle 3681525
var canim hayirli olsun kan verSizce hamilelik var mi sizce kızlarrr???
Hiç awox kullandınız mivar canim hayirli olsun kan ver![]()
Awox testi doğru sonuç veriyor mu acabaHayırlı olsun evet var en yakın zamanda kan verin
Tabiki var hcg de muhtemelen 2100Sizce hamilelik var mi sizce kızlarrr???
evet negatif gordum ama dogru yani csnim ve suan en guvenilir awox bende awox siparis verdim baska bir sitede 7 hcg olctugunu bile yazmislar güvenebilirsin kuruma hayalet cizgi bile çıkarmiyorHiç awox kullandınız mi
Ay şuan ne kadar mutlu oldum bilemezsin ağlayasim bile geldi o kadar bekledim bu dışında o kadar çok test yaptım ki silik olup hep yanilttilarevet negatif gordum ama dogru yani csnim ve suan en guvenilir awox bende awox siparis verdim baska bir sitede 7 hcg olctugunu bile yazmislar güvenebilirsin kuruma hayalet cizgi bile çıkarmiyor
Çok teşekkür ederim kan verip öğreneceğim çok bekledim bunuBu silik değil bayağı pozitif hayırlı olsun![]()
Beklemeyin hemen verin gecikmneiz var mıÇok teşekkür ederim kan verip öğreneceğim çok bekledim bunu![]()
Gerçekten miiiiiTabiki var hcg de muhtemelen 2100hayırlı olsun
![]()
Evet awox genelde doğru çıkıyorAwox testi doğru sonuç veriyor mu acaba
9 günBeklemeyin hemen verin gecikmneiz var mı![]()
İyi dayanmışsın valla
Hcg yi öyle kafamdan salladım kuzum ama allahin izniyle kesin var yani hamilesin diye düşünüyorum, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hemen kan testi ver acildenGerçekten miiiii
Çünkü bu zamana kadar bu test dışında testler yaptım hep beni üzdü ondan cesaret edemedimİyi dayanmışsın valla
Gidiyorum acileHcg yi öyle kafamdan salladım kuzum ama allahin izniyle kesin var yani hamilesin diye düşünüyorum, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hemen kan testi ver acilden![]()
Keisnlikle yazacagimAy ne olur haber ver tamam mı![]()