• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik testi

nuryi23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2025
27
2
1
25
eğer 3 aylık bi gebelik varsa 3 tabe idrar testinde negatif cikip kan tahlilinde pozitif cikma ihtimali var mi?

çıkmaz canım testler bozuktur idrar testi 3 aylık bı gebeliği rahatlıkla algılar kanda verin kafanız rahat olsun 3 ay çok uzun bi süre

çıkmaz canım testler bozuktur idrar testi 3 aylık bı gebeliği rahatlıkla algılar kanda verin kafanız rahat olsun 3 ay çok uzun bi süre
hamile olmak istemiyorum zaten ama doktorum kan istedi genel hcg sorgularlarsa sıkıntı büyük testlerim negatif kanda da cıkar mi diye korktum tesekkür ederim

eğer 3 aylık bi gebelik varsa 3 tabe idrar testinde negatif cikip kan tahlilinde pozitif cikma ihtimali var mi?
Çıkmaz. Gebelik testleri idrar da artık çok erken seviyede tespit ediliyor 3 aylık testte beta değeri çok yüksek olacağından kesinlikle pozitif çıkar. Doktorlar tamamen takip amaçlı isteyebiliyor ben de hamile değilim dediğim halde beta değerine baktıkları zamanı biliyorum

Çıkmaz. Gebelik testleri idrar da artık çok erken seviyede tespit ediliyor 3 aylık testte beta değeri çok yüksek olacağından kesinlikle pozitif çıkar. Doktorlar tamamen takip amaçlı isteyebiliyor ben de hamile değilim dediğim halde beta değerine baktıkları zamanı biliyoru
sonucum böyle dün sabah yaptım ilk idrarla early test bide bi tane early yaptım o da negatifti artımed yaptim ilk 2 saat bisey yoktu cöpe atarken baktım böyle koyu bi cizgi olmuştu soluk umarım kanda da bisey cikmaz

Eklentiler

• IMG_0740.webp
    IMG_0740.webp
    17 KB · Görüntüleme: 21
sonucum böyle dün sabah yaptım ilk idrarla early test bide bi tane early yaptım o da negatifti artımed yaptim ilk 2 saat bisey yoktu cöpe atarken baktım böyle koyu bi cizgi olmuştu soluk umarım kanda da bisey cikmaz
3 aylık bir gebelik idrarda çıkar mı diye mi soruyorsunuz sizce çıkmaz mı ? 3 aydır regl olmuyor musunuz ?

Back
X