...hamilelik testi....

180gmz

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2012
46
0
16
Tekirdağ
Adetim 3 gün geçti bugn öğlen gebelik testi yaptık evde 2.çizgi belli belirsiz var.Eşimde o testin bünyesinde kuru ikende vardır sennl ilgi deil bence dediKafam karıştı iyiceEğer testi eline ilk aldığında belli belirsiz 2 çizgiyi gören var mı arkadaşlar?

eger testi yaptiktan sonra hemen ikinci cizgi belirdiyse silik olsa bile pozitiftir ve hamilelik var demektir......ama radan uzun bi zaman gectikten sonra ciktiysa gecerliligi yoktur...birde kan testi yaptir iyice emin ol derim....

Son düzenleme:
Canım 10 dk içinde oldu bunların hepsi:)Eğer adet olmazsam bu hafta içinde bi doktora gidecem artk..Kist falan varsa da fazla büyümeden çaresine bakalım...

Canım 10 dk içinde oldu bunların hepsi:)Eğer adet olmazsam bu hafta içinde bi doktora gidecem artk..Kist falan varsa da fazla büyümeden çaresine bakalım...

ozaman bide yarin ilk sabah idrari ile yap bakalim..belki daha yeni oldugu icin silik cikmistir....sabah idrari ile daha net bi sonuc alirsin...

Canım şehir dışına kayınvalidemlere geldikk yrn sabah yapamm test yani:)Bide bebiş yoksa kimseyi umutlandrmayalımm artk Pazartesi sabah okula gtmeden inşallah:)

Canım şehir dışına kayınvalidemlere geldikk yrn sabah yapamm test yani:)Bide bebiş yoksa kimseyi umutlandrmayalımm artk Pazartesi sabah okula gtmeden inşallah:)

yapinca haber vermerak ettim bak simdi

Kızlar biz evimize döndük testi aldık tekrar baktık elimize:)Kocam diyor sen buna su döksende bu 2.çizgi hafif belli olur..Yrn 2 tane test alacam salı sabah birini idrarla birini su ile yapacamm bakalım onun dediğimi doğru benimki mi?

canım 2. çizgi silik de olsa seçiliyosa hamilesin:)) öyle suyla muyla olmaz valla ben idrarımla yapıyorum tek çizgi çıkıyo her seferinde. azcık ucundan 2. çizgi çıksın diye bakıyorum ama çıkmadı daha hiç:)))

Bende aynı şeyi yaşamıştım geçen ay. 2. çizgi çok silikti. evde bir test daha vardı onu açıp baktım testten önce kesinlikle çizgilerin izi belli olmuyor. tekar test yaptığımda negatif çıktı, ama genelde silikte olsa 2. çizgi beliriyorsa pozitif oluyormuş. inşallah seninki de pozitiftir. Sabah ilk idrarda test yap daha belirgin oluyormuş.

O ikinci çizgiyi görmek okadar kolay mı, suyla falan çıkmaz ama sen eşini ikna etmek istiyorsan bir dene. güzel haberlerini bekliyoruz

İnşallah umutlarımız boşa çıkmaz kızlar...Olumlu bi sonuç alırsak szinle paylaşacam hemenn:))Eşim boşa umutlandığımı sylüyo yaa sinir oluormm

İnşallah umutlarımız boşa çıkmaz kızlar...Olumlu bi sonuç alırsak szinle paylaşacam hemenn:))Eşim boşa umutlandığımı sylüyo yaa sinir oluormm

esin sacmaliyo bence hicbir sey b hcg hormonunun yerini tutupta silikte olsa cizgi cikartmaz...eger testi yapar yapmaz ikinci cizgi silikte olsa cikiyosa hamilelik var demektir...

madem o çizigi her halukarda çıkıyor ozaman bide al sen dene bakalım deseydin ya :)) ozaman çıkacakmı bakalım bende merakettim :))

bu arada benim yaptığım testte silik çizgi vardı sonuç ortada

Allah mm yaaa keşke benmkılerdede 2. çizgi silikte olsa çıksa su dökünce çıkarmı yaa ayy senn kocan şakacı.. 2 test al bencede bırını sen bırını kocan yapsın bakalm onnkındede cıkcakmı sılıkte olsa bence hamılesın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…