- 3 Haziran 2021
- 50
- 16
- 3
- 23
- Konu Sahibi Kar tanesi9702
-
Bence çok net var canım bi kan ver çıkar zatenMerhaba kizlar hamilelik testinde çok ince de olsa ikinci çizgi var testten sonra da açık kahve gibi akıntı var adet olacağım sandım ama yok şu ana kadar artması lazımdı aynı hep hamile miyim bilen varsa bilgi verebilir mi yardımınıza ihtiyacım var
Yaptıracağım ama bir türlü vaktim olmuyor cevabınız için çok teşekkür ederim .Bence çok net var canım bi kan ver çıkar zaten
Var diyen var yok diyen var kafam karıştı çokBence çok net var canım bi kan ver çıkar zaten
Teşekkürler cevabınız içinAşırı silik kuzum kuruma çizgisi de olabilir kanda daha net çıkar
Birde adetim geçmeden yaptığım bir test buAşırı silik kuzum kuruma çizgisi de olabilir kanda daha net çıkar
Neman ciktı ikinci çizgi peki sonradan mı ondan kuruma demislerdir ilk 10 dk görduysen vardırVar diyen var yok diyen var kafam karıştı çok
Birde adetim geçmeden yaptığım bir test
5 dakika sonraNeman ciktı ikinci çizgi peki sonradan mı ondan kuruma demislerdir ilk 10 dk görduysen vardır
Ozaman elinde test varsa tekrarla yoksada kan testi ver nezaman verebilirsen bence var yani5 dakika sonra
Elimde test var testi salı yaptım erken gebelik testi aldım bu gün onu yapmayı düşünüyorum testi hangi gün yapmalıyım peki birde lekelenmeler var ama çamaşırıma bulasmiyor bir kayboluyor bir oluyor lekelenmenin bitmesini beklemem gerekir mi ?Ozaman elinde test varsa tekrarla yoksada kan testi ver nezaman verebilirsen bence var yani
Bence kaset testte böyle cıktıysa erken gebelikde daha net cıkar. Varsa erken gebelik testin yapıp atarmısın buraya merak ettimElimde test var testi salı yaptım erken gebelik testi aldım bu gün onu yapmayı düşünüyorum testi hangi gün yapmalıyım peki birde lekelenmeler var ama çamaşırıma bulasmiyor bir kayboluyor bir oluyor lekelenmenin bitmesini beklemem gerekir mi ?
Tabi atarım yapıncaBence kaset testte böyle cıktıysa erken gebelikde daha net cıkar. Varsa erken gebelik testin yapıp atarmısın buraya merak ettim
Belki yerlesme kanaması diyolar o olabilir adet günüm gecince tekrar et testi canımElimde test var testi salı yaptım erken gebelik testi aldım bu gün onu yapmayı düşünüyorum testi hangi gün yapmalıyım peki birde lekelenmeler var ama çamaşırıma bulasmiyor bir kayboluyor bir oluyor lekelenmenin bitmesini beklemem gerekir mi ?
TeşekkürlerBence adetiniz bir kaç gün geçince kan testi yaptırın. Bana da var gibi geldi
TamamdırTabi atarım yapınca
Rica ederim inşallah vardır canım emin olmak için söyledim benTeşekkürler cevabınız için
Amin inşallahRica ederim inşallah vardır canım emin olmak için söyledim ben
Bence pozitif. Kan verdiniz mi? Sonuç ne olduMerhaba kizlar hamilelik testinde çok ince de olsa ikinci çizgi var testten sonra da açık kahve gibi akıntı var adet olacağım sandım ama yok şu ana kadar artması lazımdı aynı hep hamile miyim bilen varsa bilgi verebilir mi yardımınıza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?