Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz ciddi misiniz testiniz pozitif doktora görünmeden keşke ilişkiye girmeseydiniz hadi bi kere oldu kanaman oldu doktora gitseydin niye devam ediyorsun sabah sabah cidden çok şaşırdım sizeArkadaslar gecen haftadan beri ara ara hamilelik testi yaptim pozitif gosteriyor. Ama her iliskiden sonra kanamam oluyor oyle leke falan degil 2 hatta 3 gun suruyor. Carsamba dr kontrolum var ama brn cildiracagim dusunmekten acaba hamile miyim gercekten? Yoksa bi hastalik mi var bende? Bi deneyimi olan beni rahatlatsin ne olur. Boyle bisey yasayan oldu mu hic
Hanımefendi hamilesiniz ve iliskiden sonra kanamanız oluyorsa ilişkiye girmeyin doktora gidene kadar bir zahmet. Hadi ilkinde oldu daha niye devam edersiniz ki ısrarla? Düşük tehlikesi var demek ki.Arkadaslar gecen haftadan beri ara ara hamilelik testi yaptim pozitif gosteriyor. Ama her iliskiden sonra kanamam oluyor oyle leke falan degil 2 hatta 3 gun suruyor. Carsamba dr kontrolum var ama brn cildiracagim dusunmekten acaba hamile miyim gercekten? Yoksa bi hastalik mi var bende? Bi deneyimi olan beni rahatlatsin ne olur. Boyle bisey yasayan oldu mu hic
Canım kanaman varken koyulaşma bekleme belki de kimyasal gebelik vs geçiriyorsun doktor randevum bırakıp bian önce acile gitmeni öneririm kan tahlili yaptırıp muayene olmalısınYani testten sonra bir kere iliski yasadim ama testten oncede hep iliskiden sonra kanamam oluyordu. Benim son smear testim sorunlu cikmisti bu ay yeniletecektim once onla ilgili olacagini dusundum iliski sonrasi kanamalari. Sonra haftaya dra gidecegim bi test yapiyim orda ogrenip de sok olmayim acaba hamilelik var mi dedim yaptim sok oldum. Ama dedigim gibi pek innamiyorum teste bugun yeniledim mesela hala rengi kouy olmadi ikinci cizginin tamamiyle
Israrla devam ettigimi kim soyledi ki. Pozitifi gordukten sonra bir kere iliski oldu yine kanamam olunca yapmadik bisey.Hanımefendi hamilesiniz ve iliskiden sonra kanamanız oluyorsa ilişkiye girmeyin doktora gidene kadar bir zahmet. Hadi ilkinde oldu daha niye devam edersiniz ki ısrarla? Düşük tehlikesi var demek ki.
Acilde bakmazlar malesef burda o yuzden gitmiyorum canim ben yurt disinda yasiyorum. Onlar icin gebelik 8 haftayi saglikli bi sekilde gecmeden asla ilgilenmezler hatta ona grbelik bile demezlerCanım kanaman varken koyulaşma bekleme belki de kimyasal gebelik vs geçiriyorsun doktor randevum bırakıp bian önce acile gitmeni öneririm kan tahlili yaptırıp muayene olmalısın
Sizin içinde öyle sanırım ya ilişkiyi kesin en azından doktora gidip öğrenene kadarAcilde bakmazlar malesef burda o yuzden gitmiyorum canim ben yurt disinda yasiyorum. Onlar icin gebelik 8 haftayi saglikli bi sekilde gecmeden asla ilgilenmezler hatta ona grbelik bile demezler
Israrla devam ettigimi kim soyledi ki. Pozitifi gordukten sonra bir kere iliski oldu yine kanamam olunca yapmadik bisey.
Burada her ilişkiden sonra yazdığınız için bir değil, kanama durdukça ilişki yaşadığınız anlaşılıyor. Kusura bakmayın siz hamileyim, her ilişkiden sonra kanamam oluyor deyince bir defa yaşadığınızı anlayamadım. Benim hatam.Arkadaslar gecen haftadan beri ara ara hamilelik testi yaptim pozitif gosteriyor. Ama her iliskiden sonra kanamam oluyor oyle leke falan degil 2 hatta 3 gun suruyor.
Yani malesef alistim bende burdaki mantiga. Yok iliskiyi kestik zaten de ben bu kanamaya anlam veremedim neden oluyor. Ayin 1 inde adet oldum sandim 4 5 gun surdu sonrasinda da her iliskiden sonra kanama basa dondu. Adetlerimde cok duzensiz o 4 5 gun kanama adettiyse bu pozitiflik cok sacmaSizin içinde öyle sanırım ya ilişkiyi kesin en azından doktora gidip öğrenene kadar
Sorun degilBurada her ilişkiden sonra yazdığınız için bir değil, kanama durdukça ilişki yaşadığınız anlaşılıyor. Kusura bakmayın siz hamileyim, her ilişkiden sonra kanamam oluyor deyince bir defa yaşadığınızı anlayamadım. Benim hatam.
Ay yok benim kafam durdu arkadaşa Bi sefer kanama oldu ilişkiyi kestik dediniz bana böyle diyosunuz neyse sizin seçiminiz sizin kararınız ama gebelik testiniz pozitif çıktıysa gebelik vardır ama sağlıklı ama sağlıksız onu doktor söyleyecektir sizeYani malesef alistim bende burdaki mantiga. Yok iliskiyi kestik zaten de ben bu kanamaya anlam veremedim neden oluyor. Ayin 1 inde adet oldum sandim 4 5 gun surdu sonrasinda da her iliskiden sonra kanama basa dondu. Adetlerimde cok duzensiz o 4 5 gun kanama adettiyse bu pozitiflik cok sacma
Hamileligi anladiktan sonra bir kere iliski oldu ve kanama da oldu bizde iliskiyi kestik. Oncesinde hamile oldugumu bilmiyordum iliskiden sonra kanamalarim oldugunda.Ay yok benim kafam durdu arkadaşa Bi sefer kanama oldu ilişkiyi kestik dediniz bana böyle diyosunuz neyse sizin seçiminiz sizin kararınız ama gebelik testiniz pozitif çıktıysa gebelik vardır ama sağlıklı ama sağlıksız onu doktor söyleyecektir size
Agir islerden uzak duramiyorum malesef. 2 tane oglum vsr biri daha 10 aylik. Yani kesin hamile oldugumu bilsem asla yaklastirmam adami kendime. Ama bu testlerde de ikinci cizgi koyulasmiyor ona anlam veremiyorumcanım ilişki sonrası kanama olabıloyor yakınlaşmayı durdur bi dr.gidene kadar agır iş yapmak kendini yorma yürüyüş vs.dikkat et bi cok hamilelikde ilk başlarda olabılıyor kanama ilişki haricinde yoksa korkma işk 3 ay yasak olacaktır ilişki ama ara ara devam diyorsa cok diikat et
Israrla devam ettigimi kim soyledi ki. Pozitifi gordukten sonra bir kere iliski oldu yine kanamam olunca yapmadik bisey.
Agir islerden uzak duramiyorum malesef. 2 tane oglum vsr biri daha 10 aylik. Yani kesin hamile oldugumu bilsem asla yaklastirmam adami kendime. Ama bu testlerde de ikinci cizgi koyulasmiyor ona anlam veremiyorum
Gidip beta hcg demi veremiyosunuz?Hamileligi anladiktan sonra bir kere iliski oldu ve kanama da oldu bizde iliskiyi kestik. Oncesinde hamile oldugumu bilmiyordum iliskiden sonra kanamalarim oldugunda.
Sizi korkutmak istemem kesinlikle fakat bazi tümörler ve kanser türlerinde vucuttaki beta hcg hormonu yükselir ve bu da yaptiginiz gebelik testinde pozitif gibi bir sonuc almaniza neden olabilir. Smear testim sorunlu cikti demissiniz ve kanamalarinizin olmasi sebebiyle bence bu konuyu ciddiye alin ve bir doktora gorunun. Tabiki cok baska sebepleri de olabilir bunun ben sadece bir ihtimalden bahsediyorum.Arkadaslar gecen haftadan beri ara ara hamilelik testi yaptim pozitif gosteriyor. Ama her iliskiden sonra kanamam oluyor oyle leke falan degil 2 hatta 3 gun suruyor. Carsamba dr kontrolum var ama brn cildiracagim dusunmekten acaba hamile miyim gercekten? Yoksa bi hastalik mi var bende? Bi deneyimi olan beni rahatlatsin ne olur. Boyle bisey yasayan oldu mu hic
Hayvan olmadigimiza cok sukur de siz insanliktan cikmissiniz karsinizda hamile olma ihtimali olan kanamasi oldugu icin ici icini yiyen yurt disinda yasadigi icin oyle turkiyedeki gibi hop ozel bi dr ayarlayip gidemeyen birisi var ve yaziniz yorumunuz cok sert.bu platformda da insanlar acaiplesmis. Kac senedir bi sorun oldugunda yazarim ederim ben boyle sert cikisli sacma sapan yorumlu insanlar gormedim. Hep destek olurduk birbirimize.Siz söylediniz. Pozitifi görmeden önce kanama olduysa gördükten sonra neden ilişkiye giriyorsunuz ya. Akıl var mantık var. Hayvan değiliz ki içgüdülerimizle hareket edelim. Doktora gidene kadar ilişkiye girmeyelim diyemiyor musunuz?
Düşük tehlikesi olabilir. Doktora gidin acil.