- 1 Mayıs 2022
- 20
- 5
- 16
- 31
- Konu Sahibi Ssher koca
-
Kan sonucu pazartesi çıkar diyip yolladilar ve gerçekten bende çok üzüldüm yok kanama odagi var hamile değilsin kanaman gelecek diyip yolladıKanda değer nedir? Henüz kese gözükecek kadar yüksek değildir belki. Hangi doktor hayır hamile değilsin derr ne saçma anlamıyorum valla
Altan muyane edip değilsin dedi beta sonucu pazartesi gel al diyip yolladıBeta kaç çıktı canım benimde ilk planlamam 9 aydır uğraşıyoruz bu ay kimyasal geçirdim 9 küsürlerdeydi daha sonra sıfırlandı . Betaya baktımı yani gebe değilsini neye dayanarak söyledi acaba
Kan almış sizden, sonucu kaç cikdi.gebelik yeniyse anlayamaz muayeneyle zaten varmı yokmu ondan kan istemisdir ama yok demesi saçmalık neye göre yok.Selam hanımlar ben yeniyim aranızda 1 kızım var 6 yaşında ve 2 yıldır çocuk planlıyoruz surekli kimyasal gebelik geçirdim ve şuan tekrardan korkuyorum adetim en son mart 25 bitti ve test yaptım sürek li negatifti taki cuma günü yapana kadar cuma test yaptım pozitif hatta 5 6 tane doktora hemen gittim Altan baktı ve hayır hamile değilsin diyip kan alıp yolladı ve bugün yine hamilelik testi yaptım bu sefer daha koyu ve net bu neden oluyor geç dollenmemi oluştu neolur cevap verin deliricem
Odak modak kısmını bilemiyorum. Bence özele gidin kan verin. 2 gün sonra tekrar verin.Kan sonucu pazartesi çıkar diyip yolladilar ve gerçekten bende çok üzüldüm yok kanama odagi var hamile değilsin kanaman gelecek diyip yolladı
Ben almanyada yaşıyorum burda özel yok maalesef kadin doktoru var ve hastane normal ama yarın başka bir doktora gidicem tekrardan djital test yaptım 3 4 haftalık gösteriyorOdak modak kısmını bilemiyorum. Bence özele gidin kan verin. 2 gün sonra tekrar verin.
Kan sonucunu gorebileceginiz bir sistem vs bişey yokmu.illa hastaneye mi gitmeniz gerekiyor sonuç için.3 4 haftalık gebelikde kesede görünmez zaten muayeneden de bişey anlaşılmaz rahim kalınlığı dışında.Ben almanyada yaşıyorum burda özel yok maalesef kadin doktoru var ve hastane normal ama yarın başka bir doktora gidicem tekrardan djital test yaptım 3 4 haftalık gösteriyor
Yarın mı cıkacak sonuç? Sabredin mademBen almanyada yaşıyorum burda özel yok maalesef kadin doktoru var ve hastane normal ama yarın başka bir doktora gidicem tekrardan djital test yaptım 3 4 haftalık gösteriyor
Merhaba hamilesindir büyük ihtimal bnmde görünmemişti kese ilk gittiğimde 3 haftalıktı kanda testinde çıktı iki gün arayla artısı takip ettik 2 ye katlanırsa hormon sorun yok demişti . Hayırlı olsun cnm gözün aydın bizede doktor hamile değilsin demiiti bn ağlamıstım üzülüpSelam hanımlar ben yeniyim aranızda 1 kızım var 6 yaşında ve 2 yıldır çocuk planlıyoruz surekli kimyasal gebelik geçirdim ve şuan tekrardan korkuyorum adetim en son mart 25 bitti ve test yaptım sürek li negatifti taki cuma günü yapana kadar cuma test yaptım pozitif hatta 5 6 tane doktora hemen gittim Altan baktı ve hayır hamile değilsin diyip kan alıp yolladı ve bugün yine hamilelik testi yaptım bu sefer daha koyu ve net bu neden oluyor geç dollenmemi oluştu neolur cevap verin deliricem
İşte benim doktora rahim kalınlığı demiyor kanama odagi vat adet gorucen diyor yani anladım 6 tane hamilelik testi yapdim 6 sıramı yanlış olurKan sonucunu gorebileceginiz bir sistem vs bişey yokmu.illa hastaneye mi gitmeniz gerekiyor sonuç için.3 4 haftalık gebelikde kesede görünmez zaten muayeneden de bişey anlaşılmaz rahim kalınlığı dışında.
Tesekueler yüreğime su serptin ama kan değerim çöl düşük çıktı 47 dediler bugün arayip sizce nedenMerhaba hamilesindir büyük ihtimal bnmde görünmemişti kese ilk gittiğimde 3 haftalıktı kanda testinde çıktı iki gün arayla artısı takip ettik 2 ye katlanırsa hormon sorun yok demişti . Hayırlı olsun cnm gözün aydın bizede doktor hamile değilsin demiiti bn ağlamıstım üzülüp
İnşallah bugün arayıp kan değerin 47 düşük diyorlar moralim yine bozdularNe kadar saçma canım ya belliki daha düşük değerin 1500 olmadan vajinal ultrasonla gözükmez direk sen hamile değilsin nasıl bir doktor söyleyebilir kan sonucuna göre anlaşılır inşallah güzel haberler alırsın
Belki daha yeni dollenme olmuşdur? Doktorlara doktorluk mu oyreticez yani şimdi. Insan bir tekrarla artima bakalim der di mi? Merak etmeyin. Belki geç dollenme olmuşdur. Yarin yine kan verin 90larda çikarsa sonuç iyidir demektir.İnşallah bugün arayıp kan değerin 47 düşük diyorlar moralim yine bozdular
Cuma gel Altan muyane etmek yine dedi kanda alırlar herhaldeBelki daha yeni dollenme olmuşdur? Doktorlara doktorluk mu oyreticez yani şimdi. Insan bir tekrarla artima bakalim der di mi? Merak etmeyin. Belki geç dollenme olmuşdur. Yarin yine kan verin 90larda çikarsa sonuç iyidir demektir.
47 düşük sayılmaz bende 58 ile öğrenmiştim 1-2 gün önce kan versem belki 20 lerde gorcekdim, ayrıca düşük olması kötü bişey degil önemli olan 2 ye katlayıp katlamıyor olması.kani verdiğiniz günden 2 gün sonra aynı yerde bir daha kan verin.İşte benim doktora rahim kalınlığı demiyor kanama odagi vat adet gorucen diyor yani anladım 6 tane hamilelik testi yapdim 6 sıramı yanlış olur
Tesekueler yüreğime su serptin ama kan değerim çöl düşük çıktı 47 dediler bugün arayip sizce neden
47 değer varken cumaya 3000 i geçmez ki degerin, 2 günde 2 katı ortalama.yani alttanda baksa yine göremez canını sıkar yok yere 2 günde bir kan ver 2 ye katlaniyorsa kanama vs bir sikintin yoksa bekle biraz kese 3000 üzeri anca görünür karından.alttan da 1500 civarları görünür.Cuma gel Altan muyane etmek yine dedi kanda alırlar herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?