Gebeliğe Hazırlık Hamilelik testim pozitif ama kese yok

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah bugün arayıp kan değerin 47 düşük diyorlar moralim yine bozdular
Ben 54 ile öğrendim ama senin gözükmesi için 1500 olması lazım bence şu an 2 günde bir kan vererek yükselişini takip et canım 2 günde 2 kat artıyorsa sıkıntı yoktur

Bakalım olmadı başka bir doktora gidicem bu doktor çok karamsar sürekli bana kimyasal gebelik diyip duruyor

Baska bir doktora gidicem olmazsa çünkü bu doktor bana cuma gel diyor

Kizlar şuan çok mutluyum degerim cuma günü 47 ken şuan 660 herkese çok tesekur ederim inşallah sağlıklı bir gebeligim olur Rabbım isteyen herkese nasip etsin
Yaa cok sevindim gözün aydın :) çılgın günler seni bekliyor hazırmısın :) kese daha görünmeyebilir mrk etme kalp atısıda geç duyulabilir takılma yanı öyle seyler olursa erken öğrenmenin dezavantajı bunlar heycanla hepsi bir kerede olsun istiyorsun :) ben test yaptıgımda ertesi gün doktora gidicem ve orada bir bebek görücem sanıyordum kese bile yoktu şoklanmıstım meger aşama aşamaymıs

Aynen ben ilk kızımda hiç anlamadım 11 hastalıktır öğrendim yaşım çok genç ti gecikmem oluyordu diye ha geldi ha gelcek diye beklerken Bi gittim kolları bacakları herseyi oluşmuştu bundada hemen hersey görmek istiyorum birde doktor çok ölümsüzdür moralimi bozdu şükür şuan çok mutluyum Rabbım olmayan herkese nasip etsin

Canim allah hayirli etsin ne durumdasin? Bende almanyadaym biraz okudum burdaki mesajlarinzi kizlar almanya berbat kan verme konusunda banada aynisi yaptilar allah bilir bilmiyorum ama sanirim 2 sene önce düsük yaptm öyle dusnyrm test pozitif ama kese yoktu. Yalanci gebelk deyp yollamislardi tabi pko var bende adet düzenszligi ve yumurtalkda kistler. Asla da gebelk olmadi daha.. 3 sene oldu ins bebegn olmustr canim almanya bu konuda berbat anlamiyolar siğir gibiler. Gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…